Jump to content

Peikiu Matthew_Russell

Ignas_Life

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ignas_Life
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Matthew_Russell
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Ar ne per daug rimtai sureikšmini ket pažeidimus, kodėl nebaudei šalia esančio asmens, juk jis irgi atsitrenkė į manę, tada atsijungei, palikai mane surakinta, prieš atsijungiant policijos automobilis buvo ant šaligatvio, galbūt ir savę norėtum nusibausti? Ar visus žaidėjus baudi be tikslo už tokius menkniekius? Ar čia jau RP servas pasidarė ?
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):
https://imgur.com/a/ryLyiEr ... https://clipchamp.com/watch/5wcoge8NqfV

Redaguota nario Ignas_Life
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Ką tik, Matthew_Russell rašė:

Ar žinai, kad egzistuoja toks dalykas kaip handlingas, mano mašina sumėtė, nepaisant to, nieko nepadariau aplinkiniams, ir tu dar papildomai atsitrenkei į manę, man atrodo, kad labiau tu darai ket pažeidimus, darydamas tokias nesamones.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Ignas_Life rašė:

Ar žinai, kad egzistuoja toks dalykas kaip handlingas, mano mašina sumėtė, nepaisant to, nieko nepadariau aplinkiniams, ir tu dar papildomai atsitrenkei į manę, man atrodo, kad labiau tu darai ket pažeidimus, darydamas tokias nesamones.

Tai kam važinėji su tokia mašina jei žinai, kad gali greitai prasižengti. Tu nevaldydamas pats mašinos į mane įlėkei.

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Matthew_Russell rašė:

Tai kam važinėji su tokia mašina jei žinai, kad gali greitai prasižengti. Tu nevaldydamas pats mašinos į mane įlėkei.

Tu gaudaisi situacijoj ar nelabai? čia tas pats kaip ''kam būt mentu ir rakint'' 😄

Redaguota nario Jonas_Nolife

d7g6mta-167b18a1-241b-4dc3-9b61-dd387d62f930.png.273d42d32b38b63858661014af5e169c.png

Nuoroda į atsakymą

Atmesta.

Pats kaltas ponaiti, jog važinėji ir staigiai apsisukinėji, taip sukeldamas avarine situacija eismo dalyviams, kas traktuojama, kaip KET pažeidimas. Galbūt pareigūnas galėjo atlaidžiau žiūrėti į šį tavo pažeidimą ir perspėti, bet iš kitos pusės pilnai suprantu pareigūno veiksmus ir šioje situacijoje jis įtarima uždėjo teisingai.

Tema rakinama.

Redaguota nario Mind_Sunxas

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...