Zaza_Pitufleras Paskelbta Gruodis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zaza_Pituflekas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Con_Terezo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Norėčiau pamatyti pov kur šaudžiau, nes kolega privažiavo ir pasake atimk jam ginklus nes i mane šaude. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/Pa5WbFM Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Con_Terezo Paskelbta Gruodis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2023 prieš 1 minutę, Zaza_Pitufleras rašė: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zaza_Pituflekas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Con_Terezo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Norėčiau pamatyti pov kur šaudžiau, nes kolega privažiavo ir pasake atimk jam ginklus nes i mane šaude. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/Pa5WbFM Čia tas kuris daugiausiai daro ir paskui daugiausiai verkia, tuoj bus įrodymai iš kolegos. Gero savaitgalio. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernest_Petkevicius Paskelbta Gruodis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2023 Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zaza_Pitufleras Paskelbta Gruodis 15, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2023 (redaguota) @Ernest_Petkevicius Čia nu tikrai ne aš šaudžiau iš pompos dvi padangas, viena vienoj kita kitoj, čia jau klysti, galėjau klipa toj vietoj pasidaryt... Bet šitoj vietoj tikrai ne aš i tave šaudžiau @Con_TerezoAi čia tas labiausiai verkia kuris tau dar jokio papeikimo nera parašes ir vapšie antra papeikima per 2 savaites rašau. Nepasitvirtina įrodymai. Darbuotojas bus nubaustas. Redaguota Gruodis 15, 2023 nario Zaza_Pitufleras Con_Terezo ir Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zaza_Pitufleras Paskelbta Gruodis 15, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2023 (redaguota) Dar tu akiniuoti giliai i video įsižiurėk, aš prieš tave stovėjau kai tau padangas prašove. už advanceda 200k atiduodi Redaguota Gruodis 15, 2023 nario Zaza_Pitufleras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mind_Sunxas Paskelbta Gruodis 15, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 15, 2023 Papeikimas priimtas. Peikiamo darbuotojo kolegos įrodymuose matosi, jog demonstruojate ginklą viešoje vietoje, tačiau, kad šaudėi sunku pasakyti, tad pareigūnas padarė vieną esminę klaidą, pamiršo užmesti už "vieša ginklų demonstracija" , be šio įtarimos, šioje konkrečioje situacijoje, negalėjo atimti ginklų, tad šiuo atvėjų darbuotojas baudžiamas žodiniu įspėjimu. Tema rakinama. Darida_Obuoliu ir Turbo_Pushka sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai