Jump to content

Peikiu Mark_Stevenson

Saul_Combs

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeSaul_Combs
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mark_Stevenson
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neteisingai uždėtas įtarimas
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/SHatzmk

18th.png

.: 18th Street Gang :.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 3 minutes(-čių), Mark_Stevenson rašė:

Soriukas daugiau nebepasikarto: ( - Įrodymai tavo padarytų nusižengimų. https://streamable.com/ldxoy3

o kodėl tu į mane šaudei? aš neturėjau įtarimo lygių, o kaip teisėsaugininkas - tu neturi teisės šaudyti į mane, tavo, kaip darbuotojo, tikslas yra surakinti pažeidimus darantį asmenį ir jį įtarti.

paimkime situaciją, kuri turėtų būti atrankos į tokią firmą metu, ir kurios atsakymą tu puikiai turėtum žinoti:

Paleto Bay miestelyje civilis šaudo į kitą asmenį. Kokie tavo veiksmai?:'

Tai kokie bus tavo veiksmai? Tu pradėsi šaudyti tą civilį, kuris šaudo į kitą asmenį, ar bandysi jį pagauti ir sudėti įtarimo lygius? Ar nušauti, budėti prie ligoninės (ko ir taip negali daryti logiškai, bet canceliui px) ir tik tuomet sudėti jam įtarimą? Tu, kaip teisėsaugininkas, negali nušauti kito žmogaus, tuolab jei jis nėra surakintas ar nėra svarbios priežasties. Šioje situacijoje, aš net nešaudžiau į tave, tu iš niekur nieko mane nušovei, nors turėjai tuo metu surakinti mane ir sudėti įtarimo lygius.

18th.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Saul_Combs rašė:

o kodėl tu į mane šaudei? aš neturėjau įtarimo lygių, o kaip teisėsaugininkas - tu neturi teisės šaudyti į mane, tavo, kaip darbuotojo, tikslas yra surakinti pažeidimus darantį asmenį ir jį įtarti.

Įrodymai pateikti tik įvažiavus į karo zona pradėjot šaudyti į mus ( Įrodymuose mataisi, kad šaudai pirmas į mus )

prieš 4 minutes(-čių), Saul_Combs rašė:

Šioje situacijoje, aš net nešaudžiau į tave, tu iš niekur nieko mane nušovei

Šaudiai į mano kolegas įrodymuoes viskas matosi.

Policijos Departamento Pavaduotojas

image.png.4b4b7363f2b54cdc380c4084c54ed1b7.png

Nuoroda į atsakymą

?????? iš kur tu žinai, kad aš į jus pirmas pradėjau šaudyti? ar tokie įrodymai buvo pateikti? jūs pirmi pradėjot šaudyt į mus, todėl mes atsišaudėm, logiška. taip pat neatsakei į mano pateiktą situaciją, kuri turėtų apibūdinti visą tavo klaidą - nušovei asmenį, kurį turėjai surakinti ir uždėti įtarimo lygį.

18th.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...