Jump to content

Peikiu Matthew_Russell, Waka_Nda, Liberty_Walk, Mark_Stevenson, Jezau_Jezau.

Lawrence_Taylor

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryjeLawrence_Taylor
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Matthew_Russell , @Waka_Nda , @Liberty_Walk, @Jezau_Jezau
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?Bereikšmis šaudymas, sraigtasparnio naudojimas ne pagal paskirtį (užpjovimas). Gražiai buvo paprašyta sutaisyt mašiną šitų "elitinių" pareigūnų, tačiau atsakui gavau kulkas. Paklausius, kodėl buvau užpultas - "užsidėjai šarvus ir išlipai iš mašinos, galvojom, kad pradėsi šaudyt tai pradėjom šaudyt pirmi" - wakanda. Rašau papeikimą bendrai į vieną temą tam, kad neužteršt forumo masiškai kuriant atskiras temas. Reikalauju jog papeikimas būtų tikrinamas profesionaliai, nes jeigu tokie šūdai leidžiami - vadinas mentai turėjo daugiau galimybių nei kiti žaidėjai.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Įrodymai dėl Mark_Stevenson - https://streamable.com/kbdg1f įrodymai dėl likusių kitų asmenų - 

Redaguota nario Lawrence_Taylor
Pridėtas papildomas žmogus papeikimui.

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Lawrence_Taylor pakeitė pavadinimą į Peikiu Matthew_Russell, Waka_Nda, Liberty_Walk, Mark_Stevenson, Jezau_Jezau.

Situacija tokia; Vyko masinis sodinimas, atvyke pamatėm bėganti asmenį l a w r e n e t a y l o r tikslas buvo pagauti asmeni ir apieškoti. Pagavom apsieškojom ir paleidom įrodymai, kad gaudžiau. https://streamable.com/co8ys9

Asmuo l a w r e n e t a y l o r buvo susijas su tuo ir šaudė pareigūnus įrodymai - https://streamable.com/el76ge

Policijos Departamento Pavaduotojas

image.png.4b4b7363f2b54cdc380c4084c54ed1b7.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Mark_Stevenson rašė:

Asmuo l a w r e n e t a y l o r buvo susijas su tuo ir šaudė pareigūnus įrodymai - https://streamable.com/el76ge

Kad gyvenime tau sunkiau yra, net visiems aišku, matei bent savo įrodymus keliant į papeikimą? Mažiau tų nepilnamečių tvirkink, nes matos, kad su galva problemų rimtų turi, mintauras

Buvo susijAs su šaudymu, kai mane gaudei įrodymai 15:07, kai šaudžiau - 15:12??? XD ant kiek tu susmukęs realiam esi, net žodžių trūksta. O tais "lavonas" net nesimėtyk, naujokėli, nes visur žinomas už tokį esi. Patikrinot, paleidot, kam reikėjo atvert tą ugnį? Kurioj vietoj aš tave užpuoliau ar kitus prieš tai, kai gaudei mane su dviračiu? Nes kol kas su tokiais įrodymais galėsit su petkevičium eit medžių kirst.

Redaguota nario Lawrence_Taylor

💘

image.png.c7dd748d0083dc25db4933b38f5be11e.png
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Lawrence_Taylor rašė:

Kad gyvenime tau sunkiau yra, net visiems aišku, matei bent savo įrodymus keliant į papeikimą? Mažiau tų nepilnamečių tvirkink, nes matos, kad su galva problemų rimtų turi, mintauras

Bahuriukas bando įrodyti kažka kai žino viską apie mane ir kiek kam metų, ir hitini kažka 😄 Visą heit'ą gali man išsakyti PM arba atvažiavęs arba susitarus aš atvažiuoti galiu ir viską galėsi išsakyti real life, kad tuo labiau atstumas tarp musu tik 10km galėsi viską išpasakoti apie GTA V

prieš 2 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė:

Buvo susijAs su šaudymu, kai mane gaudei įrodymai 15:07, kai šaudžiau - 15:12??? XD ant kiek tu susmukęs realiam esi, net žodžių trūksta. O tais "lavonas" net nesimėtyk, naujokėli, nes visur žinomas už tokį esi. Patikrinot, paleidot, kam reikėjo atvert tą ugnį? Kurioj vietoj aš tave užpuoliau ar kitus prieš tai, kai gaudei mane su dviračiu? Nes kol kas su tokiais įrodymais galėsit su petkevičium eit medžių kirst.

Visų išgaudyti, kas šaudė mes nežinom, kadangi išvažiavai iš tos vietos kur šaudė todėl išvažiavus buvai sulaikytas.

Policijos Departamento Pavaduotojas

image.png.4b4b7363f2b54cdc380c4084c54ed1b7.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Mark_Stevenson rašė:

Bahuriukas bando įrodyti kažka kai žino viską apie mane ir kiek kam metų, ir hitini kažka 😄 Visą heit'ą gali man išsakyti PM arba atvažiavęs arba susitarus aš atvažiuoti galiu ir viską galėsi išsakyti real life, kad tuo labiau atstumas tarp musu tik 10km galėsi viską išpasakoti apie GTA V

Visų išgaudyti, kas šaudė mes nežinom, kadangi išvažiavai iš tos vietos kur šaudė todėl išvažiavus buvai sulaikytas.

Galiu aš atvažiuot išsakyt tau viska dėl GTA V dešraini? Įmesk adresa 😄

Redaguota nario Turbo_Pushka
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...