Saul_Combs Paskelbta Gruodis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 18, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Saul_Combs 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Liberty_Walk 3. Priežastys: vt naudojimas per susišaudymą 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/x5ei31 Viena_Meile ir Liberty_Walk sureagavo į tai 1 1 .: 18th Street Gang :. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Liberty_Walk Paskelbta Gruodis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2023 Tai nieko va ramiai atveziau gaudoma pasodint i kalejima uzstate vartus su importu ir pradejo saudyt kad ji islaisvintu smagu tikrai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Viena_Meile Paskelbta Gruodis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2023 Kadangi esu įtrauktas (Aš šaudžiau), manau turiu teisę pasisakyti. Na, tu policijos pareigūnas ir manau turėtai bandyti mane surakinti ir nubausti už mano atliekamus veiksmus, o ne bandyti pabėgti su VIP suteikiamomis privilegijomis. Pasiteisinimas, kad užstačiau vartus - nulinis, kvieskis kolegas, pastiprinimą ir kartu bandykite sulaikyti mane, jeigu vienas nesugebi. Gero vakaro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Liberty_Walk Paskelbta Gruodis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 19, 2023 prieš 8 minutes(-čių), Viena_Meile rašė: Kadangi esu įtrauktas (Aš šaudžiau), manau turiu teisę pasisakyti. Na, tu policijos pareigūnas ir manau turėtai bandyti mane surakinti ir nubausti už mano atliekamus veiksmus, o ne bandyti pabėgti su VIP suteikiamomis privilegijomis. Pasiteisinimas, kad užstačiau vartus - nulinis, kvieskis kolegas, pastiprinimą ir kartu bandykite sulaikyti mane, jeigu vienas nesugebi. Gero vakaro Jo kvieciu save penkis kartus nes vienas online tokiu metu tai ka tu kalbi Viena_Meile sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Gruodis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2023 Priimta. Pasikartojus nusižengimams gali būti anuliuota VIP narystė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai