Abraomas_Linkolnas Paskelbta Gruodis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Abraomas_Linkolnas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Edward_Hugo 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Važiavimas be diržo 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler https://streamable.com/xja94h Suqma_Dik sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edward_Hugo Paskelbta Gruodis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2023 (redaguota) Klipas per trumpas. ant galo dėjaus diržą kai pristovinėjau. + Nemanau kad turėčiau būt nusklipinęs kaip deduosi diržą Redaguota Gruodis 28, 2023 nario Edward_Hugo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Abraomas_Linkolnas Paskelbta Gruodis 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2023 Mumis baudžiat jei mes pavažiuojam 5metrus be diržo, todėl norėčiau, kad ir šis darbuotojas būtų nubaustas įspėjimu, nes tai ne pirmas kartas, diržas turi būti visada užsegtas ir dirža gali užsidėti važiuojant iki 20km/h, o tavo greitis buvo daug didesnis. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edward_Hugo Paskelbta Gruodis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2023 Tik įlipęs dėjaus diržą. Bet, per greit važiavau ir neužsidėjo ir kai pamačiau, jog esu be diržo pristojau ir dėjaus, bet ant tavo vaizdo įrašo to nesimato nes yra per trumpas :). O, aš kaip minėjau tikrai tokių dalykų neklipinu kaip diržo užsidėjimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Abraomas_Linkolnas Paskelbta Gruodis 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2023 Nu būtum dėjais būtum pamatęs ir turėtum žinot, kad diržas per 1s neužsideda pas mane vidose matos kaip aš deduos, o tu iš karto išvažiavai be diržo, o tokio vidoso tikrai pakanką, nes tu važiavai ne 5m be diržo, o točnai daugiau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudziamas. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai