Raja_Doo Paskelbta Gruodis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Raja_Doo 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Deividas_Grand 3. Priežastis: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga: Spoiler 5. Papildomi komentarai: Animacijos. Turbo_Pushka ir Alidas_Zukauskas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Deividas_Grand Paskelbta Gruodis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2023 Sveiki, to momentu nebuvau pasijunges bandicam nes buvau nesenai pasijunges i serveri chate ismete kad grobe sandeli tai lekiau iskart padet hebrai, kaip atlekiau kritau nuo tilto ant stogo ir nuo stogo ant zemes bet as buvau atsistojes nezinau rode poto pasijungiau filmuoti chate matos kaip rase save pov neperjunges game buvau nieko nenaudoju. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Gruodis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 29, 2023 Atmesta. Panašu į desync. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai