Danielius_Daims Paskelbta Gruodis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danielius_Daims 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lukas_Barsukas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Apieškojimas, kada jo kolega mane surakino ir daro apieškojimo procedūra. Dvigubas apieškojimas 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/oHyr0oe Redaguota Gruodis 31, 2023 nario Zygis_Budrys Swaika_Kent ir Lukas_Barsukas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Barsukas Paskelbta Gruodis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2023 Labas, apieškojau nes maniau kad aš apieškau. Pasirodo kolega tai man gavosi jog netyčia. Bet pasiskaičius taisykles taisyklėse tai nera draudžiama Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Gruodis 31, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudziamas. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai