Turbo_Pushka Paskelbta Sausis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 2, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Turbo_Pushka 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Sandiego_Simis 3. Priežastis: Nelegalių programų naudojimas. (Silent AIM) 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/u22zan https://imgur.com/a/KWVwoQZ 5. Papildomi komentarai: Pirma pataikytą kulką iš tokio atstumo padarė DMG labai didelį, kai tuo tarpu mano pataikyta vos puse armoro nuemė. Pateikių taip pat DMG lentelę, iš SG pataikyta iš 23m visos kulkos taip pat "Po kaklu" Dangis_Nepramusinek, Cortez_Lukas, Mikhail_Kalashnik ir 10 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 1 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Sausis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 2, 2024 povas savint galiu 15 sekundziu parasei man po minutes. o del atstumo yra imanoma kada slidint moki biciuli ir dmg rodo is toliau nei esu istikruju nes buvo naudojas "slide". Unknown_Ltu, Turbo_Pushka, Cortez_Lukas ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Sausis 2, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 2, 2024 Ką tik, Sandiego_Simis rašė: povas savint galiu 15 sekundziu parasei man po minutes. o del atstumo yra imanoma kada slidint moki biciuli ir dmg rodo is toliau nei esu istikruju nes buvo naudojas "slide". Tokius atmazus gali mokykloj pasakot mokytojai kodėl namų darbų nepadarei slideriau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nandis_Storbambis Paskelbta Sausis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 2, 2024 (redaguota) sovei i subininski, subininskiui visi sarvai pranyko, turbo irgi be sarvu liko, kaip cia suprast? + del pirmo suvio, is tokio atstumo niekaip neimanoma padaryt full dmg ka siuo atveju tu sugebejai padaryt Redaguota Sausis 2, 2024 nario Nandis_Storbambis Cortez_Lukas ir Turbo_Pushka sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Sausis 2, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 2, 2024 Žaidėjas nubaustas Turbo_Pushka, Nandis_Storbambis ir Jason_Momoa sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai