Jump to content

Peikiu Prox_Sviceks

Smurfas_Ruan

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Smurfas_Ruan
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Prox_Sviceks
3. Priežastis: cyt
4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/1N27wAwXT22zN3/d1337G6Uqwpc?invite=cr-MSxQbVMsMTk5OTQyNTk0LA
5. Papildomi komentarai:  pazet noriu pova

image.thumb.png.14817fd1bf3fbda691b5f0c4fbb0b0b7.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

jeigu apie deze ta tai ten kiaurai saudyt eina manrodos, nenusiclipinau tos vietos nes tu spaminai save pov kazinau kurios vietos butent norejai tai ka nusiclipinau ta atsiunciau zinok dm ten bugu dahuja yra pats matai kad mano ir tavo pov toj vietoj skiriasi bbz kodel 

SViceks

5C5DED53-09C5-4C68-87B8-4345BDAA71BE.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 14 valandas(-ų), Nandis_Storbambis rašė:

aiskus aimas matosi, lockina ziauriai, kaip dar sugalvojai toki pova ikelt

:DD sako aimas taskas i taska ejom, visu pirma lai susitvarko dm bugus va tokius, geriau man paaiskink kaip jo pove jis uz sienos o pas mane vietoj bego, gal jis su pingu zaide ar ka bbz, ka nusiclipinau ta atsiunciau zinau kad svarus esu tai nera ko cia bijot man :D, lai daro pc checka ka tik nori, maziau verkit jus ypac dm'e ten pastoviai bugai visokie tai zmogeliukas atsigules vaiksto tai dar kazkas.

SViceks

Nuoroda į atsakymą

prieš 11 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė:

:DD sako aimas taskas i taska ejom, visu pirma lai susitvarko dm bugus va tokius, geriau man paaiskink kaip jo pove jis uz sienos o pas mane vietoj bego, gal jis su pingu zaide ar ka bbz, ka nusiclipinau ta atsiunciau zinau kad svarus esu tai nera ko cia bijot man :D, lai daro pc checka ka tik nori, maziau verkit jus ypac dm'e ten pastoviai bugai visokie tai zmogeliukas atsigules vaiksto tai dar kazkas.

Nu šaudymas ir būgai kažkokie neturi nieko bendro. Identiška situacija, bet gaila video 'peikiamasis' ištrynė. Nė karto nesusiduriau su tokiais bugais kuriuos paminėjai. Gal čia tik tu toks laimingasis.  

Nuoroda į atsakymą

O gal tu tiesiog dm neini, pasikartosiu ne vienas as tokie kaip cortezai ir tt gali turet aimus kur beveik visus shotus pataiko, o kiti negali? plius as nesu taip pasaudantis kaip kiti kurie be banu toliau losia. Pagrinde bugai tokie ir tera kaip mano ir smurfo pove. 

SViceks

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...