Ernest_Petkevicius Paskelbta Sausis 4, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 4, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernest_Petkevicius 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Don_Alvarez 3. Priežastys: /vtm naudojimas susisaudimo metu 4. Vaizdinė medžiaga: Mark_Stevenson, Codein_Gizzy ir Don_Alvarez sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Sausis 4, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 4, 2024 (redaguota) Zdr ten as uz tos masinos buvau pasislepes, pamaciau korishas mire tai islindau ir daviau streliu tau Redaguota Sausis 4, 2024 nario Cortez_Lukas Zek_Saves, Don_Alvarez, Ernest_Petkevicius ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Sausis 4, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 4, 2024 sveiks, kam tu čia man ta pepikima rašai, jei ten net ne aš buvau :DDD kitas gaujos narys atbego ir viskas, nei /dmg lentutės nei matosi, kad būčiau /vtm daręs. Cortez_Lukas ir Ernest_Petkevicius sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Audynke Paskelbta Sausis 4, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 4, 2024 prieš 4 valandas(-ų), Ernest_Petkevicius rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernest_Petkevicius 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Don_Alvarez 3. Priežastys: /vtm naudojimas susisaudimo metu 4. Vaizdinė medžiaga: pridedu įrdm, galės doniukas remti serverį https://streamable.com/5a6usp Don_Alvarez sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Sausis 4, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 4, 2024 prieš 58 minutes(-čių), Lewis_Audynke rašė: pridedu įrdm, galės doniukas remti serverį https://streamable.com/5a6usp Ir paremsiu o tu nabagėlis ant vipo nesurenki xDDDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 9, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 9, 2024 Priimta. Neteko VIP narystės. Spoiler [10:40:18] [EVENT] playerDeath: victim: [name: Don_Alvarez, id: 24, dbId: 2564], killer: [name: Ernest_Petkevicius, id: 31, dbId: 8331], weaponHash: 487013001, causeOfDeath: "Pump Shotgun" [10:40:24] [2024-01-04] [chat:cmd] Don_Alvarez (24): /vtm Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai