Ernest_Petkevicius Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernest_Petkevicius 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Don_Alvarez 3. Priežastys: /vtm naudojimas susisaudimo metu 4. Vaizdinė medžiaga: Mark_Stevenson, Don_Alvarez ir Codein_Gizzy sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 (redaguota) Zdr ten as uz tos masinos buvau pasislepes, pamaciau korishas mire tai islindau ir daviau streliu tau Redaguota Sausis 4 nario Cortez_Lukas Zek_Saves, Stanley_Williams, Frank_Soprano ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 cortezas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 sveiks, kam tu čia man ta pepikima rašai, jei ten net ne aš buvau :DDD kitas gaujos narys atbego ir viskas, nei /dmg lentutės nei matosi, kad būčiau /vtm daręs. Cortez_Lukas ir Ernest_Petkevicius sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Audynke Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 prieš 4 valandas(-ų), Ernest_Petkevicius rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernest_Petkevicius 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Don_Alvarez 3. Priežastys: /vtm naudojimas susisaudimo metu 4. Vaizdinė medžiaga: pridedu įrdm, galės doniukas remti serverį https://streamable.com/5a6usp Don_Alvarez sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Don_Alvarez Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 prieš 58 minutes(-čių), Lewis_Audynke rašė: pridedu įrdm, galės doniukas remti serverį https://streamable.com/5a6usp Ir paremsiu o tu nabagėlis ant vipo nesurenki xDDDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 9 Dalintis Paskelbta Sausis 9 Priimta. Neteko VIP narystės. Spoiler [10:40:18] [EVENT] playerDeath: victim: [name: Don_Alvarez, id: 24, dbId: 2564], killer: [name: Ernest_Petkevicius, id: 31, dbId: 8331], weaponHash: 487013001, causeOfDeath: "Pump Shotgun" [10:40:24] [2024-01-04] [chat:cmd] Don_Alvarez (24): /vtm Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai