Jump to content

Peikiu Oktavas_Madone

Tomas_Norkevicius

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Norkevicius
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Oktavas_Madone
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Drive-By darymas gamyklos metu
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):    https://streamable.com/d734yb

image.png.d6c0377097655da1c863b692d4f7764e.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 3 minutes(-čių), Doda_Dolas rašė:

PRETENZIJOS YRA

Sveikas Doda,

Pradėsiu nuo to, jog komentavimas ne ten kur reikia veda iki bausmių pačiam forume. Nenustebk jeigu prireiks kurtis dar vieną paskyrą, jog galėtum naudotis forumu.

Papeikimas yra tinkamai - paregūnas pažeidė TAISYKLES, kurios galioja tiek veiksmų metų, tiek visada. Šiuo atveju Oktavui yra rašomas papeikimas, nes jis atlieka veiksmus ir rodo blogą pavyzdį kitiems Policijos Darbo Pareigūnams.

Man smalsu, jeigu Tu pats būdamas gaujoje norėtum, jog Policija darytų tokius veiksmus kaip tai daro pats Oktavas_Madone. Ar tau tai būtų priimta ir praleistum pro akis? Abejoju.

Pretenzijos yra rašomos dėl kitų priežasčių. Pretenzijos rašomos, jog būtų atlyginama žala už pažeistas taisykles. Tačiau papeikimas yra už tai, kad pareigūnas būtų NUBAUSTAS įspėjimais arba darbo išmetimu. 

Manau daugiau net nereikia pasakot ir Sėkmės Žygiui laikyt valdžią kol gali, nes tikrai patys žaidėjai atakuos ne Policijos Darbuotojus, bet pačią valdžią už darbuotojų nepriežiūrą ir aktyvumą, kurį jis rodo.

Čiauoo paka 

image.png.d6c0377097655da1c863b692d4f7764e.png

Nuoroda į atsakymą

Nu tu čia Norkevičiau ir prirašei litanijų, gal vėl administratorius renka? Pradėk dar vėl asmeniškai sveikintis su kiekvienu, kuris į serverį prisijungia.

Tokiems dalykams yra pretenzijos, mano kaip policininko taisyklės nedraudžia to daryti. Nebent aš klystu, tuomet prašau pacituoti taisyklę.

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 valandas(-ų), Tomas_Norkevicius rašė:

7 taisyklė teigia:

7. Gamyklų plėšimai

7.5 Draudžiamas VDM (trankymas, suvažinėjimas su transporto priemone), drive-By (šaudymas per langą, iš transporto priemonės) veiksmų metu.

Todėl klysti, labai klysti draugas 🙂 

Tu man policijos taisyklę parodyk "draugas". Gaujų grobimų nuostatus gali sau pasilikti, kadangi už pažeidimus ten yra pildomos pretenzijos 😉

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...