Jump to content

Peikiu Stanley_Williams

Check_Bass

Rekomenduoti pranešimai

Tai kad tu manęs net negaudei, įrodyk, kad nors karta buvau gaudomas? uždėjai bėga ir palikai. laisvas 

Išvis kas čia per nesąmonė su ta bėga, nei aš mačiau, kad buvo man uždėtas bėglio statusas nei ką, padarytu, kad aiškiai negalėtum naudoti vip komandų kai uždėtas bėglio statusas ir visiems ramu būtų, dabar čia tokias nesąmones daro ir VIP žaidėjams atiminėja, kad tik šiokį tokį pelną gautu serverio savininkai, graudu.

Redaguota nario Stanley_Williams

dddd.png.b5dddd91636c3297009626bc21932b8f.png

kevis_penis.thumb.png.62b25bd2fc9ecd2e915fce016cd97906.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

nera pd valdzios ir visi daro nesamones ypac plbm mantve  jau nepirmam zmogui esant afk uzdeda bega ir poto puola rasyt skundus kad tik atimtu vip statusa  siulau labiau atsizvelgt i si papeikima ir i zmogu kuris ji parase galit patys paziuret is jo skundu kiekio kad jis tai daro specialiai

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Tarzanas_Sicksicksick rašė:

nera pd valdzios ir visi daro nesamones ypac plbm mantve  jau nepirmam zmogui esant afk uzdeda bega ir poto puola rasyt skundus kad tik atimtu vip statusa  siulau labiau atsizvelgt i si papeikima ir i zmogu kuris ji parase galit patys paziuret is jo skundu kiekio kad jis tai daro specialiai

dabar bandai atmazint susikures acc graudu tiesiog tam yra pareigunu papeikimai tegul raso uz ka buvo uzdetas bega pateiksiu pova.

Nuoroda į atsakymą

prieš 18 minutes(-čių), Check_Bass rašė:

jeigu nematai kad tau buvo uzdetas bega statusas privalai sustot o ne jas isnaudot 

Tai įrodyk, kad bėgau kai tu mane nors karta gaudei, nei karto tu manęs negaudei ir nieko nerašei, kad sustočiau, užmetei bėga, kad tik užmesti.

dddd.png.b5dddd91636c3297009626bc21932b8f.png

kevis_penis.thumb.png.62b25bd2fc9ecd2e915fce016cd97906.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...