Jump to content

peikiu Romas_Elegant

Dodo_Dolas

Rekomenduoti pranešimai

. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Doda_Dolas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Romas_Elegant
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:  viskas prasidejo nuo to kad man Mrr_Thunder neleido uzsikabinti priekabos as meginau ja uzsidet ir ji nustumiau privazeves pareigunas mane surakino ir uzdejo starus 
tada atrakino as pradejau begti jisai i mane saude ir gaude be svytureliu net bega nebuvo uzdejas

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) https://medal.tv/games/gta-v/clips/1PaeUCzzYRohlc/d1337Lnn0Ma2?invite=cr-MSxyaVgsNDI1MTQ5ODks
https://medal.tv/games/gta-v/clips/1PafA3X2rEtfHN/d1337c86npWk?invite=cr-MSwxWHcsNDI1MTQ5ODks

image.png

image.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 15 minutes(-čių), Romas_Elegant rašė:

nu as taves nesaudziau net smg neturiu 2:35 matosi vdmas ir poto begai nuo manes tai starai tik uz tiesa

nezinau nezinau gaudai be svytureliu dar su kazkokiu neaiskiu veikeju kuris yra civilis tu jam leidi saudyt kai mane pagavai esu 100 procentu isitikines kad jis liko nenubaustas

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas. Žodinis įspėjimas, sekantį kartą nusižengus darbuotojui iki papildomo žodinio įspėjimo bus skiriamas pilnas įspėjimas. Labai kvaila situacija, kad galėčiau darbuotojui suteikti įspėjimą, kaip civiliui sekančiam kartui patarčiau, jog pasakytum pareigūnui, kad gali paaiškinti situaciją dėl ko viskas įvyko, o tada būtų galima buve išvengti visų šitų dalykų. Taip pat, pareigūnui netyčia paleidus tave, niekas neliepė tau bėgti, bet vėl gi švyturėlius irgi pravartu įsijungti arba informuoti nusikaltelį sustoti, taip pat pareigūnas pagal savo įrodymus nematė, jog kiti žmonės tau trugdo, tai negaliu aš jo bausti jog šis buvo šališkas. Bet iš paskos bevažiuojantiems irgi galima pasakyti, jog neatlikinėtų pažeidimų. Kaip minėjau kvaila situacija už kurią darbuotojas tikrai neužsidirbo pilno įspėjimo, o tik žodinį. Su darbutoju bus padirbta individualiai.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...