Morn_Saenz Paskelbta Sausis 14 Dalintis Paskelbta Sausis 14 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Wackyre_Kersin 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Gugis_Fanta 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): https://imgur.com/a/Sl8FIXR 4. Kokia paskyra naudojatės?: Wackyre_Kersin 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Apkaltintas užčytintom mašinos spalvom be ridos, kurios jau stovi mano mašinoj keli geri mėnesiai, jeigu ne nuo lempų update, užčytint lempų spalvas gali bet kas ir bet kam, komandoj šitas dalykas yra žinomas. Nusipirkęs unban net čytų nebuvau įjungęs vakar, bet dabar ir įrodymų jokių nebereik matomai? Redaguota Sausis 14 nario Wackyre_Kersin Codein_Gizzy sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 14 Dalintis Paskelbta Sausis 14 Pats įsikėlei sau įrodymus: https://streamable.com/qx1y8x Codein_Gizzy ir Tomas_Frenzy sureagavo į tai 2 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Sausis 14 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14 (redaguota) prieš 16 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Pats įsikėlei sau įrodymus: https://streamable.com/qx1y8x Tai tu man pateik įrodymus, kur aš pats užčytinau po nusipirkimo unbano, kur išvis naudojau čytus, kai vakar nusipirkau unban. Ar šiuo atveju, dabar po šito bano, nusipirkus unban vėl turėtum teisę mane užblokuot, nes mašinos lempos vis dar raudonos? Nes čia visiškai dabar taip ir gavosi, mašinos lempos raudonos jau geri 2 mėnesiai tikriausiai, gavau užblokavimą 1 prieš savaite, kita prieš pora mėnesių, bet užblokuotas esu už tai, kas stovi jau belekiek laiko. Užblokuotas buvau, nusipirkau unban ir vistiek užblokuotas už kažką seniau. Reiškia dabar nusiperku unban ir mane vėl užblokuoji? + Bet kas gali užčytint, net nebūtinai užčytint, yra bugas kaip bugint lempų spalvas nemokamai. Jeigu būtum matęs tarkim kai nusipirkau unban kokias baltas ar dar kokias lempas ir tada kitos spalvos po kažkiek laiko, taip banas gal ir pagrįstas būtų, dabar lempinis Redaguota Sausis 14 nario Wackyre_Kersin Frank_Soprano ir Stanley_Williams sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Sausis 14 Dalintis Paskelbta Sausis 14 prieš 17 minutes(-čių), Wackyre_Kersin rašė: Tai tu man pateik įrodymus, kur aš pats užčytinau po nusipirkimo unbano, kur išvis naudojau čytus, kai vakar nusipirkau unban. Ar šiuo atveju, dabar po šito bano, nusipirkus unban vėl turėtum teisę mane užblokuot, nes mašinos lempos vis dar raudonos? Nes čia visiškai dabar taip ir gavosi, mašinos lempos raudonos jau geri 2 mėnesiai tikriausiai, gavau užblokavimą 1 prieš savaite, kita prieš pora mėnesių, bet užblokuotas esu už tai, kas stovi jau belekiek laiko. Užblokuotas buvau, nusipirkau unban ir vistiek užblokuotas už kažką seniau. Reiškia dabar nusiperku unban ir mane vėl užblokuoji? + Bet kas gali užčytint, net nebūtinai užčytint, yra bugas kaip bugint lempų spalvas nemokamai. Jeigu būtum matęs tarkim kai nusipirkau unban kokias baltas ar dar kokias lempas ir tada kitos spalvos po kažkiek laiko, taip banas gal ir pagrįstas būtų, dabar lempinis Jei tau kažkas lempas "užbugino", kodėl nepranešei? Turbūt nebuvo ko po ratais pakišti? Ar afk buvai ir kažkas įsėdo ir uždėjo lempas? O paklausus ką pasakei? Codein_Gizzy sureagavo į tai 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Sausis 14 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14 prieš 4 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Jei tau kažkas lempas "užbugino", kodėl nepranešei? Turbūt nebuvo ko po ratais pakišti? Ar afk buvai ir kažkas įsėdo ir uždėjo lempas? O paklausus ką pasakei? Tu man įrodymus pateik, kur aš po unbano čytinau o ne iš šūdo vartykis diedai. Ar nusipirkus unbana vėl užbanint gali taip gaunasi? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Sausis 14 Dalintis Paskelbta Sausis 14 prieš 40 minutes(-čių), Wackyre_Kersin rašė: Tu man įrodymus pateik, kur aš po unbano čytinau o ne iš šūdo vartykis diedai. Ar nusipirkus unbana vėl užbanint gali taip gaunasi? @Thunder_Merlin nebūna taip, kad atsibaninus vėl free užmeta ane? Gugis_Fanta ir Saint_George sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Thunder_Merlin Paskelbta Sausis 14 Dalintis Paskelbta Sausis 14 prieš 13 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė: @Thunder_Merlin nebūna taip, kad atsibaninus vėl free užmeta ane? nebūna, jis čia meluoja o šiaip įprasta, susimoki pinigus, vistiek blokuoja. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Sausis 15 Dalintis Paskelbta Sausis 15 Atblokuotas. Ernes_Tas sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai