Duok_Katina Paskelbta Sausis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 (redaguota) . Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeff_Hard 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Check_Bass 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: noreciau pamatyti sito piliecio pov kur mato kad kai baigesi gamykla, as saudziau i pareigunus ir turejo teise surakinti mane atimti mano ginklus ir duoti 20staru. Jeigu nebus pateikta vaizdo irasas kur matosi mano vardas ir kaip saudau i ji, prasyciau nubausti. Sitaip sakau nes po gamyklos net nejau saudytis o dariau tp i garaza ir garaze check_bass mane surakino stebuklingu budu. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) - Redaguota Sausis 14, 2024 nario Jeff_Hard Meek_Mill sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 https://streamable.com/vdwr66 Pareigūno užpuolimas“ [20 įtarimo Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma Policininkas. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas neprivalo suteikti baudos nepriklausomai nuo įtarimo lygio. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Sausis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 Nu tikras policininkas busi uzauges Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Sausis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 (redaguota) Klausimelis kaip garaze mane surakinai? Nes garaze atrodo kad negaletum duot beglio. Redaguota Sausis 14, 2024 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 prieš 1 minutę, Jeff_Hard rašė: Klausimelis kaip garaze mane surakinai? Nes garaze atrodo kad negaletum duot beglio. Po gamyklos buvo uždėta tau bėga atvaziavau prie garazu ten jau buvai sudejau ita ir patekai į kalėjimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Sausis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 (redaguota) Ne tame esme, kad man beglys buvo duotas kai buvau jau senai garaze, tad noreciau ir to irodymu. Ir seip pats davei man begly kai garaze buvau, tai pov turetum turet Redaguota Sausis 14, 2024 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 prieš 1 minutę, Jeff_Hard rašė: Ne tame esme, kad man beglys buvo duotas kai buvau jau senai garaze, tad noreciau ir to irodymu Tu buvai prie garazu o ne garaže. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Sausis 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 (redaguota) As tau lietuviskai sakau. Situacija tokia kad as po gamyklos kirtau tp tiesiai i garaza ir garaze davei tu man beglio statusa ir as nezinau ar taip galima, tai duok tu man to pov kaip duodi man begly, nes tu man ji davei. As turiu savo pov kad as garaze ir rasinejaus dar su zmogumi tuo metu, tai pateik pov Redaguota Sausis 14, 2024 nario Jeff_Hard Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Sausis 14, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 14, 2024 Papeikimas atmestas. Darbuotojas pateikė įrodymus. Įrodymai galioja 1h. Taisyklės: Gamyklos pradžia: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai