Jump to content

Peikiu Check_Bass

Duok_Katina

Rekomenduoti pranešimai

. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jeff_Hard
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Check_Bass
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:  noreciau pamatyti sito piliecio pov kur mato kad kai baigesi gamykla, as saudziau i pareigunus ir turejo teise surakinti mane atimti mano ginklus ir duoti 20staru. Jeigu nebus pateikta vaizdo irasas kur matosi mano vardas ir kaip saudau i ji, prasyciau nubausti. Sitaip sakau nes po gamyklos net nejau saudytis o dariau tp i garaza ir garaze check_bass mane surakino stebuklingu budu.

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) -image.thumb.png.e486845fbf11e8b7772db48187d061b9.png

Redaguota nario Jeff_Hard

catt.png.35b1bc94f4479d81755336ddd9149c0e.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

https://streamable.com/vdwr66

Pareigūno užpuolimas“ [20 įtarimo 

• Taikoma, kai yra užpuolamas bet kokia forma Policininkas.
  • Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus.
  • Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas neprivalo suteikti baudos nepriklausomai nuo įtarimo lygio.

wqettt.thumb.webp.f82b8d683300d9e132dcb5ed652dddc0.webp

Nuoroda į atsakymą

As tau lietuviskai sakau. Situacija tokia kad as po gamyklos kirtau tp tiesiai i garaza ir garaze davei tu man beglio statusa ir as nezinau ar taip galima, tai duok tu man to pov kaip duodi man begly, nes tu man ji davei. As turiu savo pov kad as garaze ir rasinejaus dar su zmogumi tuo metu, tai pateik povimage.thumb.png.0a9b1355d8691aaa8d5b9b6c26f3eb3e.png

Redaguota nario Jeff_Hard

catt.png.35b1bc94f4479d81755336ddd9149c0e.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...