Jump to content

peikiu jeff_hard


Grisha_Pistoletikas

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Grisha_Kalashnikov
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Jeff_Hard
3. Priežastis: Stipriai per šviesus reduxas,kaip 9valanda vakaro. (Nakties metu - šviesu, kas leidžia pastebėti kitus žaidėjus ar objektus, kai kitų atžvilgiu tai padaryti daug sunkiau). Jauciuosi labai stipriai nusivyles,jog sis zaidejas tokia valanda gali matyti geriau uz mane,ir tokiu budu igauna pranasuma pries mane.

4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/cffxws
5. Papildomi komentarai:  jei neuzbaninsit as jumis zamaciu i pilva

Redaguota nario Grisha_Pistoletikas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Aš justo reduxa naudoju, tai kzn apie ka kalbi + tik 9h tai visur dar sviesu, jei nepatinka justo nurodytas reduxas tai ji peik ne mane. Reduxas "Ghetto", mano naudojamas, kaip justas_ltu nurode taip ir viska pasidariau. Jeigu kažkur čia pranašumai tau, tai tegul justas_ltu atnaujina savo skiltį pagal tavo settingus, nes video naudoju visus justo nurodytus settingus, jei mane banintu tai visus serverio žaidėjus turėtu išbanint už justo reduxa... Galiu leist net adminui paziet mano ekrana ir parodyčiau, kad naudoju Ghetto ir ijungus žaidima taip ir atrodytu. 

Redaguota nario Jeff_Hard

catt.png.35b1bc94f4479d81755336ddd9149c0e.png

 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nubaustas.

  • Bet mes draudžiame ir nuo šiol blokuosime be perspėjimų. - https://forum.lmg5.lt/profile/134-hoperis_code/?status=2572&type=status
  • Jusčio pamoka yra labiau tam, kad papasakoti apie tai kaip įsidiegti tokią modifikaciją kaip Redux, bet nėra skatinimas naudoti tokį paketą, kuris suteiktų pranašumą.
  • Žaidėjas turėjo daugiau nei 2 dienas pasikeisti reduxą į tamsesnį, bet pasirinko ignoruoti priminimą.
  • Tiems, kurie vis dar tikisi, jog NG suteikiamas 'Ghetto Redux' yra leistinas, ADMIN narys Justis_Ltu apie tai primena Jums didelėmis raidėmis - 
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...