Jump to content

UNBAN Raja_Doo


Raja_Doo

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Raja_Doo
2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Hoperis_Code
3. Užblokavimo informacija (nuotrauka)https://imgur.com/a/Mf42P2S
4. Kokia paskyra naudojatės?:  Raja_Doo
5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina)

 

Kalbama, kad vedžioja taikinukas, tačiau iš 8 išautų kulkų per visą pov pataikiau tik 3/4 kulkų, prašyčiau susilėtinti video ant 1/4 ir pasižiūrėti dar kartą atidžiai ir atkreipti dėmesį, kad taikinukas vedžiojamas legit be jokių programų, pačio manęs ir jokių palengvinančių žaidimą š nenaudoju. Administracija siūlė tikrinti PC, @Max_Tosha manau puikiai supranti, kad kiekvienas turime privatumą ir negaliu leisti žmogui kuriuo nepasitikiu įrašinėti į mano PC nežinia ką, kompiuteriu naudojuosi ne vienas, čia pilna šeimos informacijos, todėl neprivalau ir net nemanau, kad tai būtų leistina daryti šioje platformoje. Atsisakius leisti patikrinti PC sulaukiau ban 🙂
Grįžtant prie video galiu teigti, kad Hoperi sunkiai sekasi tau, mano video forume nuo starto netingėtum pažiūrėtum, visada taip pačiai taikinukas juda, būna sujuda ranka, drebančiosrankos.cs failiuka tenaudoju, noriu dar kartą, kad būtų peržiūrėtas skundas, ir normaliai peržiūrėtas povas, susilėtus/greitai ir ne vieną kartą. 
Iššoviau 8 kulkas / 4 pataikiau - neblogas aimas.
Pilnas video - https://streamable.com/3os22h

Čia sulėtintai ta vieta kurioje ,,lokina aimas:D" ir 8/9 sekundės, dvi kulkas šalia žmogaus išoviau, nei viena nebuvo pataikyta, su aimu būtų lokinę kadangi prie pat žaidėjo buvo šauta, o mano taikinukas net neužėjo ant Faxe, aimas? Gerai čia locina žiauriai.
https://streamable.com/ekvhce <( uždėjau pelytę ant taikinuko, toje trečioje(skunde minėtoje) sekundėje, kuomet mano taikinukas pagal nesigaudančius ale locindamas peršoka nuo smile ant faxe, pelytę pastačiau sulėtinus video ir matosi, kad faxe taikinukas net nepasiekė.) Ir kaip minėjau pasikartosiu, vėliau sulėtinus puikiai matosi kaip dvi kulkos skrenda prie pat Faxe, su aimu aišku, kad būčiau pataikęs.
https://streamable.com/vo7og9 Čia ta vieta kuomet matosi puikiai taikinukas ir matosi kad yra freetargetu kuomet taikinukas nebūna ant aponento, jeigu būtų aimbot taikinys niekada nepabėgtų už Faxe kūno zonos.

p.s. aimbot mirusių netargina.

Taip, kad realiai @Hoperis_Code siūlau šitą tepažiūrėk - https://streamable.com/he4znj ir jeigu toliau atrodo, kad čia aimas papiešk dc numesiu drebančiosrankos.cs failiuką galėsi ir pats taip varyt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 13 minutes(-čių), Bishke_Talentas rašė:

netargina aimbot'as mirusiu sako:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD baik juokint

bandei visus prigaut, bet ant galo pats prisigavai pohui pohui

Gerai treniruotos ausys 😉

 

 

 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Kadangi daug “verkimo” sulaukė šis užblokavimas, paaiškinu eilinį kartą.

Žaidėjas nebus atblokuotas, nes:

  • Tai nebuvo ir niekada nėra mano vieno kaip ADMIN nario sprendimas priimti skundą. Vyko balsavimas Projekto Komandos chat’e ir vienbalsiai (8 prieš 0) priimtas sprendimas blokuoti.
  • Žaidėjas gavo pasiūlymą leisti ADMIN nariui patikrinti PC dėl nelegalių programų naudojimo, tačiau atsisakė, nes turi žvejybos skriptų. Gal tai nėra visiškai tiesa, tačiau tikrinimas būtų vykęs ne tokiu būdu, kad Komanda peržiūri Tavo šeimos privačią informaciją, o butu tik nuskenavęs dėl programų, kurios susijusios su GTA 5 žaidimu ir skaitomos kaip nelegalios.
  • Tavo argumentai sukelia ir juoko, nes būtų naivu tikėtis, bet tuo pačiu palengvintų ADMIN narių darbą, jeigu čyteriai pataikytų absoliučiai visas kulkas, o aimas kliudytų į mirusius characterius. Gyvename tokiame amžiuje, kur nelegalios programos paslepiamos taip protingai, kad atmazas “kaip čia gali būti aimas, jeigu ne visas kulkas pataikiau” nebegalioja. Visas kitas priežastis matau, kad supratai pats.

Last time, skundų sprendimai priimami visos Projekto komandos narių. Tai kad aš užblokuoju, gali netgi reikšti, kad aš vistiek palaikiau skundą žaidėjo naudai, tačiau Komandą pasirinko priešingą sprendimą.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...