Jason_Capelli Paskelbta Sausis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 23, 2024 Sveiki, bandau jungtis į serverį, bet kas kartą gaunu klaidą "kad man reikia prisijungti", tai klausimas toks, ar gali būt, kad esu kažkur dar neprisijungęs apart VVP,ALTV,DC, ar čia yra kokia kita klaida? @Capelli ~ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
0 Justinas_Brigada Paskelbta Sausis 23, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 23, 2024 alt:V 16.0.45 atnaujinimas Informuojame, kad šiuo metu yra atliekamas alt:V 16.0.45 versijos atnaujinimas. Todėl, iki kol nebus atnaujintas mūsų Serveris į naujesnę versiją – naujai bandantiems žaidėjams prisijungti nepavyks Jason_Capelli sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
0 Jason_Capelli Paskelbta Sausis 23, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 23, 2024 Ką tik, Justinas_Brigada rašė: alt:V 16.0.45 atnaujinimas Informuojame, kad šiuo metu yra atliekamas alt:V 16.0.45 versijos atnaujinimas. Todėl, iki kol nebus atnaujintas mūsų Serveris į naujesnę versiją – naujai bandantiems žaidėjams prisijungti nepavyks Greita ir aišku, ačiū tau ! @Capelli ~ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Klausimas
Jason_Capelli
Sveiki, bandau jungtis į serverį, bet kas kartą gaunu klaidą "kad man reikia prisijungti", tai klausimas toks, ar gali būt, kad esu kažkur dar neprisijungęs apart VVP,ALTV,DC, ar čia yra kokia kita klaida?
@Capelli ~
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius
2 atsakymai(-ų) į šį klausimą
Rekomenduoti pranešimai