Klenchas_Bootis Paskelbta Sausis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 26, 2024 Kadangi vakar tema buvo uzdaryta visiskai neatsizvelgus i mano puse siandien bandysiu ir vel. Mano ikeltoje video medziagoje aiskiai matosi jog as vaziavau vienas, ir nuo tos sekundes kai mane pradejo gaudyti pareigunas su juo kartu prisijunge dar du civiliai. Pagal serverio taisykles sitie civiliai irgi turejo buti nubausti kartu su manimi, bet kazkodel jie buvo paleisti. Taippat man uzkliuvo praeita savaite jau kazkieno rasytas papeikimas: Kodel sitas papeikimas buvo priimtas. o maniskis ne? Pareiguno ikelta video medziaga buvo tik 38 sec, ir kas svarbiausia BE GARSO! Pareigunas taip daro, kad prisidengt savo sikna, nes jei butu garsas, butu ir irodymai, kaip jis praso savo civiliu draugu sugauti mane nes su jo motociklu tai praktiskai neimanoma. Sitoje situacijoje turi buti nubausti abudu civiliai kurie matosi mano video kaip saudo i mane ir trukdo begti: Dede_Zakas ir Erikus_Hagrid. Abudu sie zaidejai aiskiai puikiai matosi jog padeda policininkui gaudyti mane nors jie nei policininkai nei su uniformomis, taigi pagal taisykles jie turi buti nubausti, ne vien tik as atsedeti valanda kalejime, ka ir turejau padaryt vakar. Is pareiguno tenoriu vieno dalyko: Video su garsu, kuriame girdetusi, ka tu kalbejai. jeigu nera garso, reiskias kazkas bandoma nuslepti. 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Klenchas_Bootis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @ Tony_Anderson 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Gaudo pazeidejus pasitelkdamas civilius draugus su importinemis masinomis. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Tony_Anderson, Kendrick_Rawson ir Check_Bass sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Sausis 26, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 26, 2024 Labą vakarą. Direktorius neatsakė tau detaliau kaip norėtum todėl pabandysiu aš tau paaiškinti šią situaciją. Pradėkime nuo to, kad pareigūnas tave gaudė su Policijos motociklu o ne sėdėdamas civilio mašinoje kaip tu teigi. Toliau, kad ir kaip atrodytų tau, bet vienas pareigūnas negali gaudyti trijų žaidėjų vienu metu. Ar tie civiliai buvo jo draugai? Negaliu nei patvirtinti nei paneigti nes vienareikšmiškai nežinau. Ar jie turėtų būti nubausti už K.E.T. pažeidimus ir/ar šaudymą? Taip turėtų, tačiau pareigūnas privalo turėti aiškius įrodymus iš savo perspektyvos (POV) Ką reikėtų daryti ateityje esant tokiai situacijai? Jei turi aiškius įrodymus dėl pažeidimų juos gali perduoti bet kuriam Policijos darbuotojui arba užpildyti civilių pareiškimą LMG5.lt Policijos discordo skiltyje - #civilių-pareiškimai Apgailestauju, kad įvykio pabaigoje gavai crash, bet manau pats supranti, kad dėl to negali kaltinti pareigūno kuris dirbo savo darbą. Direktorius savo verdiktą pareiškė ir šis papeikimas yra atmetamas. Darbuotojas nebus baudžiamas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai