Giedrius_Patampyk Paskelbta Sausis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Giedrius_Patampyk 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Armhis_Aeg 3. Priežastis: Apgaudinėjimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/4ktPRoP 5. Papildomi komentarai: Situacija: metėm moneta, kai jis mane nuclearino, pasiūlė mest moneta iš importų, aš sutikau, na o sekančius jo veiksmus pamatysite įrodymuose. Po šios situacijos pasidomėjau, jog Armhis apgavo ne tik mane, bet ir pastoviai apgaudinėja kitus žaidėjus įskaitant ir savo kolegas. Būtų smagu, kad aš ir kiti nukentėję atgautų nu bent jau dalį prarasto turto. Jei atsiras kitų nukentėjusių, būkit geri įmeskit įrodymus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Armhis_Aeg Paskelbta Sausis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 Moneta yra mėtoma iš pinigų, o ne iš automobiliu. Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Patampyk Paskelbta Sausis 27, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 Ir toliau bando išsisukt nuo atsakomybės: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Armhis_Aeg Paskelbta Sausis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 Bet tu ir pats durneliukas esi, galvoji kad as rmt mesiu mnt is tavo touringo ir savo cs:D - zinojai kad apipisiu ir t.t bet vistiek su manim metei Lukas_Sacerdote sureagavo į tai 1 Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Patampyk Paskelbta Sausis 27, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 +Įžeidinėjimai: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Armhis_Aeg Paskelbta Sausis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 Tokius kaip tu ir reikia izeidinet Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Patampyk Paskelbta Sausis 27, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 atvėsk, neprakaituok Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Sausis 27, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 27, 2024 Nubaustas. Tr. priemonės perdavimo klausimu, sprendimo reikės sulaukti iš @Max_Tosha Lukas_Sacerdote, Giedrius_Patampyk, Check_Bass ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 Žaidėjas nebeturi tr. priemonės, todėl perduoti neturiu galimybės. Kaip ir minėta anksčiau, monetos paskirtis yra žaisti iš pinigų, o ne iš kitų daiktų. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai