Jump to content

Kokius žaidimus žaidi be LMG5.lt?


Max_Tosha

Rekomenduoti pranešimai

games banner - חיפוש ב-Google | Used video games, Defense games, Playing  video games

Kontekstas temai ir klausimui

Šiandien toptelėjo mintis – kokius žaidimus žaidžia LMG5.lt bendruomenė be paties LMG5.lt? Akivaizdu, kad visi esame daugiau ar mažiau žaidimų mėgėjai. Mus visus vienija faktas, kad žaidžiame LMG5.lt (net ir tuos, kurie iš tiesų nežaidžia, bet lankosi čia – vienija tai, kad esame šios bendruomenės dalimi).

Tačiau šiandien pasidarė smalsu, o ar yra žaidimų, kuriuos taip pat žaidžiame? Ar žaidžiame naršyklinius žaidimus (pavyzdžiui, riteriukarai.lt, ikariam.lt, travian.lt, mafijoskarai.lt, kt.)? Galbūt yra galimybė turėti bendrus žaidimų vakarus (pavyzdžiui, Minecraft, Rust), turnyrus (pavyzdžiui, Valorant, Counter-Strike 2, League of Legends) ar pan.? O galbūt esame be galo ištikimi GTA V? Ar gal tiesiog neturim laiko kitiems žaidimams?

Asmeninė patirtis su žaidimais

Mano santykis su žaidimais matyt turėčiau sakyti, kad yra gana siauras. Vaikystėje labai patiko Crash Team Racing, kurį žaidžiau ant Playstation 1. Bene pirmasis, kurį žaisdavau iki išnaktų 😄 Tuo tarpu vienas pirmųjų ir įsimintiniausių to meto žaidimų prie stacionaraus kompiuterio buvo Counter-Strike 1.6. Be kita ko, daug valandų yra tekę žaisti ir visokius Need for Speed: Most Wanted, Lineage II, Age of Empires III (kurį praeitąmet vėl buvau naujai pasileidęs žaisti) ir nemažai kitų.

Tačiau pirmą kartą pabandžius Grand Theft Auto San Andreas, o vėliau žinoma SA-MP – žaidimų kelionė iš esmės gerokai sustojo. Apie gerus ~12 metų tikrai žaidžiau nepertraukiamai SA-MP (kaip žinia, skirtinguose Serveriuose). Per visus tuos metus buvo vos keletas ilgesnių pertraukų, kai nežaisdavau keletą dienų (maks. savaitė). Tai nereiškia, kad visada non-stop žaisdavau tik SA-MP, būdavo ir kitų pabandymų, kad ir Minecraft, bet tai užėmė didžiausią dalį.

Atskira verta dalis – Minecraft

Minecraft verta išskirti atskirai dėl dviejų priežasčių. Pirma, dėl to, jog iš esmės per visus metus nuo SA-MP iki pat šiolei – pamėgau žiūrėti „Youtube“ Minecraft Let's Play (pavyzdžiui, Dzagh, ItsArnas (video vėl tapo vieši, geras), Etho, VintageBeef, BdoubleO, Mumbo, Grian, Xisuma, Sethbling ir daugybę kitų). Antra, fun fact. Vienu metu netgi su Arnas_Yeah (buvęs LMG.lt Direktorių prižiūrėtojas) esame kūrę Minecraft serverį. Akivaizdu, kad istorija nenusisekė, bet tai taip pat buvo įdomi patirtis.

Šiandien dienai

Be jokios abejonės LMG5.lt, tiek, kiek atrandu laiko. Prieš porą mėnesių buvau užsikabliavęs truputį ant Valorant. Tačiau kitų žaidimų, iš tiesų tiek daug ir nebežaidžiu, nes laiko lieka gana mažai. Juolab, kad mėgstu įkrist į liūną ir atsakingai žaisti, grindinti iki galo 😄 

Todėl smalsu išgirsti, tai kokie Tavo žaidimai? Gali pasidalinti ir savo Steam vardu / Steam nuoroda. Atsakymai gali padėti projektui suprasti, kas mums patinka, kas mus vienija ir galbūt pasiūlyti naujas idėjas pačiam LMG5.lt Serveriui. Kartu galima sudaryti erdves: kviestis žaidimams, turnyrams, mainams šiuose žaidimuose ar pan.

Tad, kviečiu dalintis 😊

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Asmeniškai esu didelis MMORPG žanro megėjas, gaila, kad šiai dienai žanras nusilpęs ir nebeteikia tokių kokybiškų žaidimų. Seni jau nusilpę, pabodę, nauji (jei ir atsiranda), labai greit miršta. Dar esu vienas iš tų žmonių, kuris laukia nežinia jau kiek metų Ashes Of Creation išleidimo. 

Per daug metų teko išbandyti taip pat begalę kitų žaidimų, tačiau MMORPG žanras matyt liko labiausiai užkrėčiantis savo nesibaigiančia istorija ir community building'u. Kitas žanras išbandytas daug metų - MOBA, Lolas vienas patraukliausių. Pradėjau žaisti nuo antro sezono, tačiau jau keli metai žaidimu nebemoku mėgautis, tad casually sumetu ARAMų partijas ir gult.

Šiai dienai esu užsikabinęs ties Palworld'u, naujovė ties survival žaidimais, tad norintys prisijungti kartu - let's go. 

image.png.fa7b0530570ca81b3dc46c453a0e5c21.png

Discord - eima

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Mano žaidimo era prasidėjo nuo SA-MP laikų, dar Invision_White projekte, kai pats @Max_Toshabuvai komandos narys, ten buvo praleista nei daug nei mažai apie 5-7 metus. Vėliau buvo pertrauka ir CSGO kas vėliau tapo CS2 ką po šiai dienai retkarčiais pažaidžiu, ir nesenai atradęs tokį LMG5 dalyka, visas žaidimui skirtas laikas tapo šiame serveryje.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Pas mane priklauso nuo nuotaikos kokie žaidimai ir šeip nuo metų laiko. Dažniausiai mėgstu žaidimus kur reikia laiko ten kažką pasiekti. Šiuo metu esu pastrigęs LMG5 serveryje bet ateities planai ilgai neužsibūti. Kabina dažniausiai tokie žaidimai kaip  League of Legends, New World ir OSU

Iš visų šių tai manau pirmą vietą ima lolas kiek bežaisi kiek beleavinsi vistiek grįši. Su lolu kartu 10-12 metų +-.

 

 

 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

ot dushy cesiukas lmg ir rustukas kaip normalus siaulietis

pirmas3.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...