Dzez_Lopez Paskelbta Sausis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 29, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dzez_Lopez 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Nerijus_Kesminas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Naudojo darbo privilegija kad saudytu saugioje zonoj 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Irodymai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nerijus_Kesminas Paskelbta Sausis 29, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 29, 2024 1. aš nebuvau saugioje zonoje, todėl šaudyti leidžia, 2. be darbo uniformos, 3. tai įkelk pilną pov kaip pats šaudai su savo kolega, provokuoji mus, kai mes su mašina važinėjam be darbo uniformos kam keli tą iškarpytą medžiagą? gaila pov neišsisaugojau nepasikartos Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dzez_Lopez Paskelbta Sausis 29, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 29, 2024 (redaguota) prieš 6 minutes(-čių), Nerijus_Kesminas rašė: 1. aš nebuvau saugioje zonoje, todėl šaudyti leidžia, 2. be darbo uniformos, 3. tai įkelk pilną pov kaip pats šaudai su savo kolega, provokuoji mus, kai mes su mašina važinėjam be darbo uniformos kam keli tą iškarpytą medžiagą? gaila pov neišsisaugojau nepasikartos 1. Ne mano problema + kad ir saugioje zonoj butu vistiek leistu saudyt 2. Policininkas tiek darbo metu, tiek poilsio metu, tiek (ne)vilkėdami darbo uniformą negali šaudyti į kitus žaidėjus be priežasties 3. Tavo kolega pradejo i naujoka saudyt tai truputi padejom - Irodymai Redaguota Sausis 29, 2024 nario Dzez_Lopez Doncevas_Stonkus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Sausis 30, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 30, 2024 Pareigūnas jau nubaustas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai