Expas_Gamestop Paskelbta Sausis 31, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 31, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Expas_Gamestop 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Andrej_Losev 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nužudė kai turėjau 5 įtarimo lygius su uždėtu akronimu. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/mzc6p4 Spoiler m2-res_544p (2).mp4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andrej_Losev Paskelbta Sausis 31, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 31, 2024 Neturejau trasnporto kaip nuvest i jaila tai nusoviau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Igoris_Zakuson Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Tai bauda turėjai duot o ne sodint, jeigu ką THCC yra patvirtintas klubas kuris turi gauti baudas. Igoriuks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andrej_Losev Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 tai tvarkykit sistema, nes man per menu rodo gaujos narys. to ir užteko man. kita karta žinosiu tada Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matteo_Molotov Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 prieš 14 minutes(-čių), Andrej_Losev rašė: tai tvarkykit sistema, nes man per menu rodo gaujos narys. to ir užteko man. kita karta žinosiu tada sveikas, turi suteikti baudas klubo nariams kurie nedalyvauja veiksme t.y neutralioms gaujoms kurios yra atsidariusias jas del saves ir forumo temoje parasiusios jog tai yra laisvalaikio gauja. zxc Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Papeikimas priimtas. Darbuotojas bus nubaustas. 10. Policininkai privalo suteikti baudą paprastiems žaidėjams ir laisvalaikio gaujų nariams su įjungtu akronimu iki 15 įtarimo, išskyrus, kai žaidėjas buvo įtartas už „Pareigūno įsakymo nepaisymas“ Matteo_Molotov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai