Zygis_Budrys Paskelbta Sausis 31, 2024 Dalintis Paskelbta Sausis 31, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Black_Smile 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Narkotiniu medziagu sodinimas/platinimas. Civiliai moka saibas kad sie pareigunai saugotu ju zole. Nemanau kad tokie grubus pazeidimai gali buti toleruojami ir isviso ar gali tokie asmenys dirbti firmoje. Taip pat tarp sio pazeidimo buvo padaryti dar gal kokie 5x pazeidimai. Kaip inventoriaus isnaudojimas ne pagal paskirti ir pns. Policininkas privalo naudoti darbo inventorių tik su darbu susijusioms funkcijoms atlikti. Policininkas privalo darbo metu vilkėti darbo uniformą ir patruliuoti tik su darbiniu transportu. Policininkas tiek darbo metu, tiek poilsio metu, tiek (ne)vilkėdami darbo uniformą negali šaudyti į kitus žaidėjus be priežasties. Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti. Ta pati situacija kur pareigunai tipo nurinkineja :DDD 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/puxmi4 https://streamable.com/dn535u video skirtas apacioje Redaguota Vasaris 1, 2024 nario Zygis_Budrys Eddy_Electro ir Bishke_Talentas sureagavo į tai 2 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Smile Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Grubiai, pažeidimai matosi tik iš jūsų pusės kaip su tr.pr atlekiat i nudaužinėjat žmones bei darot DRIVE-BY, Buvom atvyke pagal iškvietimą naikinti plantacijų, tik eilinis kartas kai susiduriam su tokiais kaip jūs kurie trugdo atlikti darbus (tai puikiai įrodo tavo paties video, gynėmės atsišaudydami) nematau kad 20 sekundžių video irodytu kažkokį bendradarbiavima su civiliais, jeigu ant stalo dedi pretenzija jog kažkas man šaibas moka už kažkokį auginima prašau irgi pateik irodymus o nesispjaudyk nepagrystais kaltinimais į kairę į dešinę plantacija sėkmingai buvo sunaikinta, civiliai kurie augino/naikino nark medžiagas sėkmingai buvo nubausti. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Ka tu cia nusisneki? pats froxes pripazino akd jus ten sodinat zole ir jis pasisalino is ten tng as kelt visa video ir fsio. Is bedos reikes swaikai asmeniskai numesiu kai vienas is pd darbuotoju pripazysta kad ten jo sodinama zole ir prase netrukdyti nurinkineti ir tada jus susigetinot visi Juo lab jei nurinkinejot zole kodel dar 5 asmenys nesantys pd saude o jus tai toleravot? Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Cia tos keturios taisykles kurias tu pazeidei siame vaizdo yrase 5.6.7.8 Policininkas privalo naudoti darbo inventorių tik su darbu susijusioms funkcijoms atlikti. Policininkas privalo darbo metu vilkėti darbo uniformą ir patruliuoti tik su darbiniu transportu. Policininkas tiek darbo metu, tiek poilsio metu, tiek (ne)vilkėdami darbo uniformą negali šaudyti į kitus žaidėjus be priežasties. Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti. Beja sakai jokio bendradarbiavimo? Jei reikes atidarysiu painta ir apibrauksiu zmogu kuris nurinkineja zole :DDDDDDDDDDD Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Smile Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Niekas nieko netoliaravo. Patys atskrendat į lokacijas nudaužinėjat žmones, šaudot, trugdot man dirbt asmeniškai kalbėsiu už save, nes nežinau kur kas ten bendradarbiavo, asmeniškai atsišaudžiau ir darbo inventorių išnaudojau pagal paskirtį, tai tu ir rašyk tiem kuriem turi įrodymus o ne man čia sek pasakas kaip kažkas kažkur kažką skina bendradarbiauja ir panašiai, faktais sudėliojant jūs atlekiat, nudaužinėjat žmones, darot Drive-by, natūralus atsakas iš mano asmeninės perspektyvos atsišaudyti, nebuvai rakinamas ar dar kitaip baudžiamas nors pilna teise turėjai būt nubaustas, rašai papeikimą man, bet kaltini kitus asmenis, galai nesueina per niekur. Galbūt čia jūsų bendradarbiavimas su civiliais? kad taip efektyviai sulėkėt į lokacija sužinoja, kad pd atvyko naikinti? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 prieš 1 minutę, Black_Smile rašė: Niekas nieko netoliaravo. Patys atskrendat į lokacijas nudaužinėjat žmones, šaudot, trugdot man dirbt asmeniškai kalbėsiu už save, nes nežinau kur kas ten bendradarbiavo, asmeniškai atsišaudžiau ir darbo inventorių išnaudojau pagal paskirtį, tai tu ir rašyk tiem kuriem turi įrodymus o ne man čia sek pasakas kaip kažkas kažkur kažką skina bendradarbiauja ir panašiai, faktais sudėliojant jūs atlekiat, nudaužinėjat žmones, darot Drive-by, natūralus atsakas iš mano asmeninės perspektyvos atsišaudyti, nebuvai rakinamas ar dar kitaip baudžiamas nors pilna teise turėjai būt nubaustas, rašai papeikimą man, bet kaltini kitus asmenis, galai nesueina per niekur. Galbūt čia jūsų bendradarbiavimas su civiliais? kad taip efektyviai sulėkėt į lokacija sužinoja, kad pd atvyko naikinti? Kalbi kazkokiais netikrais faktais Mes tik atvazinejom jus pradejot saudyt mes tik atsisaudyt. Per mano video viskas matosi aiskaii nereik cia lele. Prie taves saudo susivienija nusikalteliai o tu tai toleruoja nes jums buvo sumoketa. Nu kaip sakoma papirkti farai esat... Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Smile Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 (redaguota) Baisu nu, skaitau ir labai sunkiai suprantu ką tu čia pasakyt tuo nori, kalbu faktais remdamasis tavo paties video medžiaga, tu kaltini mane kažkokiais papirkimais ir (šaibų mokėjimais) visiškai neturint jokių irodymų, na jeigu nebūtumėt trugde mums ir ant 200km/h netranke mūsų galbūt ir nebūtų tie civiliai naudojasi situacija greit pasiskinti žolės kol mano asmeniškai dėmesys nukreiptas į jus. Visų sužiurėti aš asmeniškai nesugebu, sakai be priežasties šaudymas? nu tu juokauji turbūt, atlekiat pirmos kulkos skrenda iš jūsų girdis ir matos, kad nieks šaudyt nepradėja be jūsų girdimo drive-by, tuo labiau nebuvai tu gaudomas ir niekas tavęs negaudė, atvažiavot patys problemų ieškot tai ir radot. Redaguota Vasaris 1, 2024 nario Black_Smile Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 prieš 15 minutes(-čių), Black_Smile rašė: Baisu nu, skaitau ir labai sunkiai suprantu ką tu čia pasakyt tuo nori, kalbu tikrais faktais remdamasis tavo paties video medžiaga, tu kaltini mane kažkokiais papirkimais ir (šaibų mokėjimais) visiškai neturint jokių irodymų, na jeigu nebūtumėt trugde mums ir ant 200km/h netranke mūsų galbūt ir nebūtų tie civiliai naudojasi situacija greit pasiskinti žolės. Visų sužiurėti aš asmeniškai nesugebu, sakai be priežasties šaudymas? nu tu juokauji turbūt, atlekiat jau su star'ais ,daužot su mašinom ir darot drive by, tuo labiau nebuvai tu gaudomas ir niekas tavęs negaudė, atvažiavot patys problemų ieškot ir radot. https://streamable.com/dn535u pridedu video. Kai atvaziuojam ir civiliai skina zole, iskart sumastem kad laikas parodyti jega ir bandem nukelti zole, taciau civiliai buvo padare sandori su policininkais ir pasirodo mes pavelavom isaut naloga. Video viskas matosi plius pridedu fotke kad nebesimazintum jus slepetes ten virsui ir fsio kai pamatet kad praktiskai isvalem civilius isikisot jus ir fsio Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Smile Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Liux draugas puikūs irodymai kaip darot daug nusižengimų, jūs jūs jūs, tu dar atsimeni kam PPK rašai ar jau čia kaltini už visus? dar kart priminsiu aš tau ne bažnyčia ir ne klebonas, man neidomu, kad tu čia rašydamas apverki visa PD taip ir aiškiai nepasakydamas kas kur kaip kaltas, nebekelk čia tų savo irodymų kurie nelabai ką įrodo, viską nuspres valdžia, skirs papeikimą tai nupirksiu aš tau medalį šokoladinį galėsi džiaugtis, na o dabar nėr dėl ko tuščiai diskutuot. GN Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Darbuotojas nebedirba policijos departamente. Tema rakinama. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai