Lukis_Samp Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukis_Samp 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Juozas_Didmeistris 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Konfiskavo ginklus kuriuos naudojau savigynai, nors tą akivaizdžiai matė kaip į mane lesa, bet supakavo ne jį, o mane. Galėtumėt ne tik isp duot, bet kad ir atpirktu ta advanceda. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas gali konfiskuoti turimus ginklus, išskyrus, kai civilis ginklus naudojo savigynai. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/vf2uue Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Didmeistris Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 Tai galėjai civilio pareiškimą parašyti, o ne pačiam pradėti šaudytis prie pareigūnų + tikrai iš šono matei, jog stovi 2 PD mašinos. Pateisinčiau tavo savigina, jei tikrai nebūtum matęs, jog prie pat tavęs stovi 2 PD mašinos. Lukis_Samp sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukis_Samp Paskelbta Vasaris 1, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 prieš 1 minutę, Juozas_Didmeistris rašė: Tai galėjai civilio pareiškimą parašyti, o ne pačiam pradėti šaudytis prie pareigūnų + tikrai iš šono matei, jog stovi 2 PD mašinos. Pateisinčiau tavo savigina, jei tikrai nebūtum matęs, jog prie pat tavęs stovi 2 PD mašinos. Galva išsitrink, Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Didmeistris Paskelbta Vasaris 1, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 1, 2024 prieš 6 minutes(-čių), Lukis_Samp rašė: Galva išsitrink, Panašiai kaip ir tuos advancedus? ar daugiau biški? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Didmeistris Paskelbta Vasaris 2, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2024 https://streamable.com/b8mnyo Pravažiavus žaidėjui, buvo matoma, jog jis buvo su full HP, toliau galima iš tavo POV pamatyti, jog jis šovė 2 kulkas, iš kurių 1 į tave pataikė, kur tuo tarpu puikei matosi, jog tu atidengei ugnį pilnai, išnaudodamas didesnį kiekį šovinių, kurios žaidėjo vos nenužudė, tai žaidėją nužudyti stengiasi jis ar tu, čia labai saubėjočiau, nes sustojai ir paslėpei ginklus tik tada, kai iš nugaros pamatei atvažiuojančią PD mašiną + tiek iš mano, tiek iš tavo vaizdinės medžiagos puikei matosi, jog šalia taves stovi 2 PD mašinos, kur tikrai būtum pagalbos prisišaukęs, žaidėjas įsitrenkė į šalia taves esantį namą, ar pulti toliau į jį šaudyti ar pasikviesti pareigūnus, aš kitaip rinkčiausi. Lukis_Samp sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukis_Samp Paskelbta Vasaris 2, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2024 prieš 43 minutes(-čių), Juozas_Didmeistris rašė: https://streamable.com/b8mnyo Pravažiavus žaidėjui, buvo matoma, jog jis buvo su full HP, toliau galima iš tavo POV pamatyti, jog jis šovė 2 kulkas, iš kurių 1 į tave pataikė, kur tuo tarpu puikei matosi, jog tu atidengei ugnį pilnai, išnaudodamas didesnį kiekį šovinių, kurios žaidėjo vos nenužudė, tai žaidėją nužudyti stengiasi jis ar tu, čia labai saubėjočiau, nes sustojai ir paslėpei ginklus tik tada, kai iš nugaros pamatei atvažiuojančią PD mašiną + tiek iš mano, tiek iš tavo vaizdinės medžiagos puikei matosi, jog šalia taves stovi 2 PD mašinos, kur tikrai būtum pagalbos prisišaukęs, žaidėjas įsitrenkė į šalia taves esantį namą, ar pulti toliau į jį šaudyti ar pasikviesti pareigūnus, aš kitaip rinkčiausi. Tai nes jis bandė sušaudyt ir nutrenkt mane kvaily tu xD Juozas_Didmeistris sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Didmeistris Paskelbta Vasaris 2, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2024 prieš 1 minutę, Lukis_Samp rašė: Tai nes jis bandė sušaudyt ir nutrenkt mane kvaily tu xD Nenumirei nuo vienos pataikytos kulkos su pilnu HP ir Armouru? + Ginčytina, jog "bandė nutrenkt".. Gal jis papraščiausiai mašinos nesuvaldė? Lukis_Samp sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 2, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 2, 2024 Papeikimas atmestas. Pareigūnas pateikė įrodymus. Lukis_Samp sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai