Jump to content

Peikiu Hoperis_Code


Ponas_Nedas

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ponas_Nedas
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Hoperis_Code
3. Priežastys: Savo skundo atmetimas, nešališkumo nesilaikymas, administratorio privilegijų išnaudojimas, bereikšmis skundų atmetinėjimas( sukelia nelygumą tarp frakcijų), žaidimo klaidų naudojimas ir propagavimas, galimas neleistinų programų naudojimas.
4. Vaizdinė medžiaga

 

Dėl neleistinų programų: https://streamable.com/zduyb7

Dėl pov'o: https://imgur.com/a/UjdyRpk

Kitų žaidėjų vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/ixhcpj

https://youtu.be/o3JQJTO2d7Y

Administratoriaus pov'as: https://streamable.com/5augtt

Asmuo negeba normaliai paaiškinti, kaip Jis sugeba paprastai c bugindamas speed boostinti. Administratoriaus atsakymą galima paneigti, jeigu serveryje tokio dydžio problemos būtų visi slidintu c bugindami.

„Draudžiama naudotis projekte rastomis klaidomis savo ar kitų žaidėjų naudai. Tavo pareiga yra pranešti apie atsiradusią bet kokio pobūdžio klaidą pranešk Klaidos skiltyje. Pranešęs klaidą – nustok ja naudotis. Nesiek pakenkti kitiems žaidėjams ar projektui naudodamasis klaidomis."

,,Kiekvienas turime teisę žaisti tokioje aplinkoje, kuri yra sąžininga ir be apgaulės ar išnaudojimo. Todėl Tau draudžiama sukčiauti, kurti kenkėjiškas, (ne)automatizuotas programas, apgaulingas reklamas, konkursus, piktnaudžiauti projekto klaidomis ar elgtis kitu netoleruotinu ir nesąžiningu būdu. Jeigu kyla abejonė ar tai yra sąžininga – reiškia, kad nesąžininga."

 

Max_Tosha: „Žaidėjas gali būti užblokuojamas, kai nėra abejonių. Kilus abejonėms – jos turėtų būti aiškinamos žaidėjo naudai, t. y. neblokuojant."

Nesuprantama, kaip Administratoriaus toks elgesys toleruojama kitų Administratorių atžvilgiu.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 38 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė:

Žaidėjas užblokuotas ne vieno ADMIN nario sprendimu.

Labai gerai, kad taip kooperuojatės, bet žinant užblokavimų praktiką šiame serveryje Administratorių balsavimas nevisuomet būna tikslus.

Gaunant blokavimo privilegiją manau derėtų prisiimti atsakomybę ir šališkai priimti sprendimus, o ne sakyti, jog tai komandos sprendimas. Dienos gale, lieka kaltas asmuo, kuris atlieka užblokavimo veiksmus. Nematau tikslo užblokuoti žaidėjo, jei nėra pakankamai duomenų pagrindžiančių jo kaltę(to darymas tik parodo Tavo šališkumą vienai pusei). Norėčiau dar kartą pakartoti Pgr. Aministratoriaus Max_Toshos žodžius: „Žaidėjas gali būti užblokuojamas, kai nėra abejonių. Kilus abejonėms – jos turėtų būti aiškinamos žaidėjo naudai, t. y. neblokuojant."

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 21 valandas(-ų), Ponas_Nedas rašė:

Labai gerai, kad taip kooperuojatės, bet žinant užblokavimų praktiką šiame serveryje Administratorių balsavimas nevisuomet būna tikslus.

Gaunant blokavimo privilegiją manau derėtų prisiimti atsakomybę ir šališkai priimti sprendimus, o ne sakyti, jog tai komandos sprendimas. Dienos gale, lieka kaltas asmuo, kuris atlieka užblokavimo veiksmus. Nematau tikslo užblokuoti žaidėjo, jei nėra pakankamai duomenų pagrindžiančių jo kaltę(to darymas tik parodo Tavo šališkumą vienai pusei). Norėčiau dar kartą pakartoti Pgr. Aministratoriaus Max_Toshos žodžius: „Žaidėjas gali būti užblokuojamas, kai nėra abejonių. Kilus abejonėms – jos turėtų būti aiškinamos žaidėjo naudai, t. y. neblokuojant."

Prisiimu atsakomybę, žaidėjas nebus atblokuojamas dėl nelegalių programų naudojimo.

„Administratorių balsavimas nebūna tikslus“ - logiška, kad gali išsiskirti 11 Komandos narių nuomonė. Vis tiek turime priimti galutinį sprendimą, kuris būna padaromas atsižvelgus į daugiau nei vieno Administratoriaus įžvalgą. Neįsivaizduoju kaip vis dar įmanoma galvoti, kad esu šališkas, jeigu esu užblokavęs turbūt daugiau gaujos narių, negu Policijos darbuotojų (kas esi Tu) ir užblokuotieji yra taip pat būtent Policijos pareigūnai (dėl ko rašomas papeikimas). Visi argumentai, kad palaikau būtent vieną tam tikrą gaują irgi juokingi, nes mano vienintelė Oficiali gauja turi 3/5 užblokavimus (5 reiškia uždarymą) ir moka milijonines pretenzijas.

Pasakysiu tiek, kad aš pasirenku ir nebijau padėti galutinio taško ir panaudoti tą /bausti komandą žaidime, nes kiti Komandos nariai geriau renkasi to nedaryti. Todėl man tenka priimti visą nepatenkintą publiką po užblokavimo ir atsakinėti į visus šitus papeikimus. Techniškai, ADMIN nario atžvilgiu, sprendimas niekada nebus teisingas, nes visada atsiras nusižengusysis ir jo draugeliai, kurie visada užstos ir apsimes, kad niekas nieko nenaudojo ir užblokavimas nepagrįstas.

Gali Max_Tosha žodžių nebekartoti, nes net ir negalėčiau pilnai sutikti su Jo nuomone. Faktas, būna skundų (dėl čytinimo), kuriuose kyla ne viena abejonė ir aptariamos skirtingos situacijos, testuojama ar taip įmanoma atlikti paprastam žaidėjui be nelegalių programų, bet jeigu visi žaidėjai galvojate, kad ADMIN nariai turi remtis 100% šiuo pasakymu, kad kilus abejonėms jas aiškinti reikėtų žaidėjo naudai - tada mes Serveryje nematytume nei vieno užblokavimo. Visi naudotų palengvinančias programas ir nebūtų baudžiami. Supraskit, kad tai nėra samp'as, tai nėra 2000 metų žaidimas, kur „čytai“ yra lengvai pastebimi ir pagaunami. Net ir kai žaidėjas pateikia savo POV ir jame naudoja aimą ar WH - 90% atvėjų tai yra paslėpta automatiškai pačių programų, kad žaidėjas negalėtų pasigauti jas naudodamas įkeldamas savo POV. Mes taip pat, negalime palikti kiekvieno sunkesnio skundo, kad atsakytų Max_Tosha, nes tam ir esame išrinkti, kad priimtume ir sunkesnius sprendimus, o patikėkite sunkių skundų būna kas antrą dieną. Jeigu jis nepasitiki savo išrinktų Komandos narių priimtais atsakymais į skundus, tada gali juos pats ir tikrinti, bet žaidėjai turės laukti sprendimo iki 7d.

Pastarieji užblokavimai atrodo, kad turėjo abejonių, bet buvo pasiremta net ir papildoma informacija iš kitų žaidėjų, kurie padėjo įrodyti nusižengusiojo kaltumą.

Nežinau kuo Tu mane laikai, kad įsivaizduoji, jog užimdamas ADMIN nario ir Gaujų prižiūrėtojo pareigas įsirašyčiau nelegalias programas, kad galėčiau vieną kartą per dieną gamykloje su „čytais“ nušauti kelis Policininkus. Logiška būtų jeigu būčiau čytinęs dar prieš savo pareigas ir tiesiog būčiau pasilikęs programas, bet kad neesų gavęs užblokavimo už nelegalių programų naudojimą (neskaitant Redux, kai jie dar buvo uždrausti ir buvau vienas iš paskutinių, kurie ir pradėjo kelti klausimą kodėl Redux draudžiamas). Iki tampant ADMIN nariu mano pagrindinė veikla Serveryje buvo tobulinti ne savo characterio statistikas ar keltis lygius, o būtent šaudymo sugebėjimus. Naujiesniems veidams gal tai nėra common information, bet sakyčiau, kad prieš kelis mėnesius buvau vienas iš geresnių gaujinių, kurie be čytų pašaudydavo ir nesuprantu, kodėl Jums atrodo logiška, kad įsirašiau nelegalias programas gavęs pareigas. Prastas alt:V programos dabartinis sync'as (žinutę jau siunčiau), pats turiu prastesnį internetą, kad Jūs matote kaip aš teleportuojuosi - kenčiu ir aš, nes man dažnu atveju lygiai taip rodo ir kitus žaidėjus. Teleportas sukuriamas, dėl prieš tai paminėtų dalykų ir papildomai dėl speedboost'o - kai bėgimo metu į vieną ar kitą pusę, pakeičiama bėgimo trajektoriją ir ginklas nutaikomas į priešingą pusę nei iš pradžių rodė char'as. Teleportas įvyksta, kai žaidėjas flickin'a savo crosshair'ą per ekraną. Nematau prasmės aiškinti, kai galite patys pasieškoti tutorialų YouTube.

Atsakiau ir paaiškinau daugiau nei reikėjo į Tavo tikrai juokingą papeikimą. Didysis „čyteris“ pateikė atsakymą. Įsivaizduoju, kad po štio manęs laukia 15 tūkstančių žodžių lygiai toks pats dar vienas komentaras iš Tavęs, bet nelabai ruošiuosi į jį atsakyti, todėl nebūtina vargintis.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Atmesta. Pas administratorių nelegalių programų ar klaidų išnaudojimo neaptikta, skunda leidau atmesti, tačiau administratorius turėjo paaiškinti, jog bet koks administracijos nario pažeidimas yra vertinamas administracijos papeikimų lygyje, kadangi iš administratorių tikimasi šimtaprocentinio taisyklių laikymosi, ir nukreipti į administracijos papeikimų skiltį, dėl skundų skilties sprendimų sutinku, jog ne visi administracijos nariai yra pakankamai patyrę "čytinimo" sferoje ir gali kilti nesusipratimų ir klaidų, tačiau ieškome sprendimų, bandome tobulėti ir darome tiek kiek galime, jog užkirstume kelią nelegalių programų naudojimui.

vadovas.png.a3fc6a7bfd88519d70ec750c53f161bb.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...