Paco_Rabanne Paskelbta Vasaris 4, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 4, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Paco_Rabanne 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Mano pasiūlymas trumpas ir aiškus, manau daug kas pritars ir šitas dalykas reikalingas tiek darbų valdžiai tiek ir paprastiems žaidėjams. Tad mano pasiūlymas yra toks, kad atsirastų komanda ar tiesiog sąrašas į kurį galima įdėti žaidėjo nickname ir tokiu atveju, ten patekęs žaidėjas nebegalėtų susisiekti rašant /sms, taip pavyktų išvengti gaunamų žinučių nuo įkyrių ir neadekvačių žmonių. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Kaip ir minėjau prieš tai, pavyktų atsiriboti nuo įkyrių ar neadekvačių žmonių, kurie rašo visiškas nesąmones arba spamina darbų valdžiai dėl tam tikrų dalykų. Yuki_Ishikawa, Mikhail_Kalashnik, Stephen_Curry ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stephen_Curry Paskelbta Vasaris 4, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 4, 2024 Uz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Vasaris 5, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 5, 2024 už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Super_Johnny Paskelbta Vasaris 5, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 5, 2024 Pasiūlymas tikrai neblogas ir esu už, kadangi nebereikėtų matyti to spam ir įkyrių žmonių sms, tačiau kas dalyvauja veiksmuose galėtų tiesiog sumesti į ta sarašą visus gaujos arba pd narius ir kilus įtarimams dėl čyt. nebegalėtų parašyti tam žmogui kad paseivintų pov, ko pasekoje forume prasidėtų atmazai kad neprašei paseivint pov. ir t.t. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rapala_Ausrius Paskelbta Vasaris 5, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 5, 2024 uz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Timothy_Dielavaro Paskelbta Vasaris 5, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 5, 2024 Tikrai už dėdė delava Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar