Duok_Katina Paskelbta Vasaris 5 Dalintis Paskelbta Vasaris 5 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Jeff_Hard 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Zygis_Budrys @Mikhail_Kalashnik 3. Priežastys: Zygis_Budrys - 2x /get + 1x /vheal, susišaudymo metu. Mikhail_Kalashnik - 2x /get, susišaudymo metu. 4. Vaizdinė medžiaga: https://youtu.be/IGAlYiRMPCI Redaguota Vasaris 5 nario Jeff_Hard Mikhail_Kalashnik sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 5 Dalintis Paskelbta Vasaris 5 Miriau ir pasigydziau kodel tau rode nezinau. Bet pasigydimas buvo ls ligonineje jau. [Dar tai irodo, nes mikha mane pagetino, tai jei buciau ten kam man gydytis ir getint kai esu ten?] Gal tiesiog pasigydziau kai mano kunas dar buvo prie prodiuserio. Tai vadinama desincu, O mikha pasigetinau kai dar buvau net nesusisaudime. Nors tu ir buni lauke. O kad jus ten saudotes as nezinojau, o kai atbegau ziuriu saudotes tai cia nepriciom tas /get susisaudymo metu?... Ar dabar civilis pasigetins kazkoki drauga netoli gamyklos, ir mentai pildys gaujai pretenzijas? Buciau zinojas kad jus ten saudotes tai buciau negetines net... Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Vasaris 5 Dalintis Paskelbta Vasaris 5 labas lbj atc.pr$au, tikr@i nenor4jau getinti. duokit tik isp@ejma VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Duok_Katina Paskelbta Vasaris 5 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 5 (redaguota) prieš 1 valandą, Zygis_Budrys rašė: Miriau ir pasigydziau kodel tau rode nezinau. Bet pasigydimas buvo ls ligonineje jau. [Dar tai irodo, nes mikha mane pagetino, tai jei buciau ten kam man gydytis ir getint kai esu ten?] Gal tiesiog pasigydziau kai mano kunas dar buvo prie prodiuserio. Tai vadinama desincu, O mikha pasigetinau kai dar buvau net nesusisaudime. Nors tu ir buni lauke. O kad jus ten saudotes as nezinojau, o kai atbegau ziuriu saudotes tai cia nepriciom tas /get susisaudymo metu?... Ar dabar civilis pasigetins kazkoki drauga netoli gamyklos, ir mentai pildys gaujai pretenzijas? Buciau zinojas kad jus ten saudotes tai buciau negetines net... Nemeluok zirgas. Matos tavo tas nickas pries veiksma ir per ji getinai. https://streamable.com/zia8sp Redaguota Vasaris 5 nario Jeff_Hard Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Priimta. Abu neteko VIP narysčių. Fat_Cat sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai