Jump to content

Peikiu Zygis_Budrys | Mikhail_Kalashnik

Duok_Katina

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Jeff_Hard
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Zygis_Budrys @Mikhail_Kalashnik

3. Priežastys: Zygis_Budrys - 2x /get + 1x /vheal, susišaudymo metu.
                      Mikhail_Kalashnik - 2x /get, susišaudymo metu.

4. Vaizdinė medžiagahttps://youtu.be/IGAlYiRMPCI

Redaguota nario Jeff_Hard

catt.png.35b1bc94f4479d81755336ddd9149c0e.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Miriau ir pasigydziau kodel tau rode nezinau. Bet pasigydimas buvo ls ligonineje jau. [Dar tai irodo, nes mikha mane pagetino, tai jei buciau ten kam man gydytis ir getint kai esu ten?] Gal tiesiog pasigydziau kai mano kunas dar buvo prie prodiuserio. Tai vadinama desincu, O mikha pasigetinau kai dar buvau net nesusisaudime. Nors tu ir buni lauke. O kad jus ten saudotes as nezinojau, o kai atbegau ziuriu saudotes tai cia nepriciom tas /get susisaudymo metu?... Ar dabar civilis pasigetins kazkoki drauga netoli gamyklos, ir mentai pildys gaujai pretenzijas? Buciau zinojas kad jus ten saudotes tai buciau negetines net...

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Paskelbta (redaguota)
prieš 1 valandą, Zygis_Budrys rašė:

Miriau ir pasigydziau kodel tau rode nezinau. Bet pasigydimas buvo ls ligonineje jau. [Dar tai irodo, nes mikha mane pagetino, tai jei buciau ten kam man gydytis ir getint kai esu ten?] Gal tiesiog pasigydziau kai mano kunas dar buvo prie prodiuserio. Tai vadinama desincu, O mikha pasigetinau kai dar buvau net nesusisaudime. Nors tu ir buni lauke. O kad jus ten saudotes as nezinojau, o kai atbegau ziuriu saudotes tai cia nepriciom tas /get susisaudymo metu?... Ar dabar civilis pasigetins kazkoki drauga netoli gamyklos, ir mentai pildys gaujai pretenzijas? Buciau zinojas kad jus ten saudotes tai buciau negetines net...

Nemeluok zirgas. Matos tavo tas nickas pries veiksma ir per ji getinai.

https://streamable.com/zia8sp

Redaguota nario Jeff_Hard

catt.png.35b1bc94f4479d81755336ddd9149c0e.png

Nuoroda į atsakymą

• po 2 savaičių...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...