Prox_Sviceks Paskelbta Vasaris 5, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 5, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Prox_Sviceks 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Oktavas_Madone 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Bendradarbiauja su gaujiniu Zygis_Budrys ir Luciano_Pavaroti 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://medal.tv/games/gta-v/clips/1TxtajlZ3MFiup/d1337coQ7HzW?invite=cr-MSxGSk8sMjEzNzcyMjY1LA https://imgur.com/a/OrNp1lJ Turbo_Pushka sureagavo į tai 1 SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 6, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 Analizuojama... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 6, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 (redaguota) Koks dar bendradarbiavimas atvažiavau prieš tai duot baudas ir panašiai. Pats su draugeliais pradėjot šaudyt mane. Sekančiu atvykimu pasodinau visus jus + po to ir su Žygiu išsiaiškinta buvo. Mano prioritetas toje situacijoje buvai tu, kadangi tavo padaryti nusižengimai buvo didžiausi. Bandai čia kažką nurašyt ant manęs kai pats prigrybavai. https://streamable.com/l2aczs Redaguota Vasaris 6, 2024 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Vasaris 6, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 prieš 26 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Koks dar bendradarbiavimas atvažiavau prieš tai duot baudas ir panašiai. Pats su draugeliais pradėjot šaudyt mane. Sekančiu atvykimu pasodinau visus jus + po to ir su Žygiu išsiaiškinta buvo. Mano prioritetas toje situacijoje buvai tu, kadangi tavo padaryti nusižengimai buvo didžiausi. Bandai čia kažką nurašyt ant manęs kai pats prigrybavai. https://streamable.com/l2aczs Del to nieko nesakau as, bet kodel tu nesurakinai zygio ir kartu saudet mane? plius jis gaujinis, tau nereikejo imest irodymu, kad as saudziau, nes tu man itarimo jokio nedejai. Tiesiog pasinaudojai gaujinio pagalba, kad galetum mumis surakinti ir tiek, nes vienam tau ten besansu butu buve SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Vasaris 6, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 prieš 1 minutę, Oktavas_Madone rašė: Jo būtent man be šansų supakuot tokius kevalus kaip tu atsikelk iš to sapno. Kaip ir sakiau, su Žygiu buvo išsiaiškinta vėliau. Ar tu siūlai pakuot jį tada ir kol dėčiau jam starus laukt kol mane nukirstumėt vėl? Galejai ji surakinti ir tada su mumis tvarkytis, kad ir starus uzdet, mes taves vps nepushinom, tad butum susitvarkes su juo be problemu, bet tu pasirinkai leisti jam saudyti mumis, kad tau lengviau butu mumis surakinti. Imesk geriau ta videka kaip jus ten tryse lesat mumis, niekam neidomu, kad tave saudziau, nes kas nebutu taip dares, kai staru virs 50 ir nera kitos iseities isvengti jailo apart nuzudzius tave ir pabegus. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 6, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 prieš 13 minutes(-čių), Prox_Sviceks rašė: Galejai ji surakinti ir tada su mumis tvarkytis, kad ir starus uzdet, mes taves vps nepushinom, tad butum susitvarkes su juo be problemu, bet tu pasirinkai leisti jam saudyti mumis, kad tau lengviau butu mumis surakinti. Imesk geriau ta videka kaip jus ten tryse lesat mumis, niekam neidomu, kad tave saudziau, nes kas nebutu taip dares, kai staru virs 50 ir nera kitos iseities isvengti jailo apart nuzudzius tave ir pabegus. Nesuprantu ko čia putojies. Tau šitoj situacijoj labiau pasisekė negu ne Sėdai mažiau nei galėjai, ginklų nepraradai. Nei aš tos pagalbos prašiau nei ką. Net jeigu ir nebūčiau to pusho metu jūsų surinkęs, tai būčiau sekančio. Galų galiausiai kolegų pasikviesčiau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Prox_Sviceks Paskelbta Vasaris 6, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 prieš 25 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Nesuprantu ko čia putojies. Tau šitoj situacijoj labiau pasisekė negu ne Sėdai mažiau nei galėjai, ginklų nepraradai. Nei aš tos pagalbos prašiau nei ką. Net jeigu ir nebūčiau to pusho metu jūsų surinkęs, tai būčiau sekančio. Galų galiausiai kolegų pasikviesčiau. Kas butu tas, bet nepakeicia to fakto, kad bendradarbiavai su Zygis_Budrys, nebesimazink. SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 6, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 prieš 1 minutę, Prox_Sviceks rašė: Kas butu tas, bet nepakeicia to fakto, kad bendradarbiavai su Zygis_Budrys, nebesimazink. Priešo priešas mano draugas. Blatata brat za brat Matteo_Molotov, Renkuosi_Nedrebeti, Zek_Saves ir 1 kitas sureagavo į tai 2 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 6, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 6, 2024 Papeikimas atmestas. Pareigūnas pateikė įrodymus ir paaiškino situaciją. Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai