Jump to content

Peikiu Doncevas_Stonkus

Juodas_Humoras

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Juodas_Humoras
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje:@Doncevas_Stonkus

3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Jo kolega su kitu zaideju, pradejo mane saudyt, jis mate bet nieko nedare.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

Redaguota nario Juodas_Humoras

Juodas_Humoras

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Swaika_Kent išskyrė, prisegė ir atskyrė šią temą

Sveikas,Visų pirmą, tu šaudei prieš visų akis patį buvau sustabdes sakiau nešaudyt mieste,ir jei nemeluojant nespėjau suveikti kas čia vykstą nes kalbėjau su šeimos nariu broliu pavažiavau į priekį nes pamačiau kulkas bet aišku nespėjau susiprasti kas įvyko mano kolega su draugu sake kad juos šaudei bet norėjau nubausti nes nemačiau kulku tavo tik jų bet poto jie pabėgo nemanau kad čia butu verta bausti įspejimu per mano žiopla klaida kad kalbėjau su šeimos nariu ir normaliai nespėjau suprasti kas vyksta,pamačiau kad tu mirei, norėjau pagauti vesą bet pabėgo.

Manau dėl tokios žioplos klaidos bausti ispėjimu neverta,nes vistiek padarom klaidų ne savo norų žinai pats nešaudžiau taves užsikalbėjau su šeimos nariu ir nespejau sureguoti,bet vistiek po ivykio bandziau jy pagauti bet pabego.

👑

Nuoroda į atsakymą

On 2024-02-11 at 10:47, Doncevas_Stonkus rašė:

Sveikas,Visų pirmą, tu šaudei prieš visų akis patį buvau sustabdes sakiau nešaudyt mieste,ir jei nemeluojant nespėjau suveikti kas čia vykstą nes kalbėjau su šeimos nariu broliu pavažiavau į priekį nes pamačiau kulkas bet aišku nespėjau susiprasti kas įvyko mano kolega su draugu sake kad juos šaudei bet norėjau nubausti nes nemačiau kulku tavo tik jų bet poto jie pabėgo nemanau kad čia butu verta bausti įspejimu per mano žiopla klaida kad kalbėjau su šeimos nariu ir normaliai nespėjau suprasti kas vyksta,pamačiau kad tu mirei, norėjau pagauti vesą bet pabėgo.

Manau dėl tokios žioplos klaidos bausti ispėjimu neverta,nes vistiek padarom klaidų ne savo norų žinai pats nešaudžiau taves užsikalbėjau su šeimos nariu ir nespejau sureguoti,bet vistiek po ivykio bandziau jy pagauti bet pabego.

Išplėsti  

Gera pasaka apie seimos narius... norejau pagaut vesa normalus tu? sekti komandos neturit? beglio statuso negalit uzdet? jis serve dar kelias h buvo, turejai labai daug laiko pagauti, bet tiesiog negaudei, saukei kad uzsimerkes buvai o ne kad kalbejai su seimos nariais 😄 gl.. privalo bausti, cia nepasiteisinimas, nes tu matei viska ir katik tai patvirtinai.. o kad negalejai pagaut tai nesek pasaku, kam dirbi td pd jei negali pagaut beglio, kam toks reikalingas tada? vadinas ne ispejimu baust o ismetimu, nes juk nereik tokiu policijoi :]

Juodas_Humoras

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas nei priimtas nei atmestas.
Iš vienos pusės pareigūnas turėjo imtis veiksmų, tačiau iš kitos pusės darbuotojas prieš pradėdamas veiksmus privalo turėti įrodymus (iš pateiktos situacijos supratau, kad jis jų neturėjo).
Netaisant to. Darbuotojui yra skiriamas žodinis įspėjimas ir pasikartojus tokiai situacijai vėl šis bus baudžiamas darbo įspėjimais.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...