Juodas_Humoras Paskelbta Vasaris 10, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 10, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Juodas_Humoras 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje:@Doncevas_Stonkus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Jo kolega su kitu zaideju, pradejo mane saudyt, jis mate bet nieko nedare. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Vasaris 10, 2024 nario Juodas_Humoras Doncevas_Stonkus sureagavo į tai 1 Juodas_Humoras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 Sveikas,Visų pirmą, tu šaudei prieš visų akis patį buvau sustabdes sakiau nešaudyt mieste,ir jei nemeluojant nespėjau suveikti kas čia vykstą nes kalbėjau su šeimos nariu broliu pavažiavau į priekį nes pamačiau kulkas bet aišku nespėjau susiprasti kas įvyko mano kolega su draugu sake kad juos šaudei bet norėjau nubausti nes nemačiau kulku tavo tik jų bet poto jie pabėgo nemanau kad čia butu verta bausti įspejimu per mano žiopla klaida kad kalbėjau su šeimos nariu ir normaliai nespėjau suprasti kas vyksta,pamačiau kad tu mirei, norėjau pagauti vesą bet pabėgo. Manau dėl tokios žioplos klaidos bausti ispėjimu neverta,nes vistiek padarom klaidų ne savo norų žinai pats nešaudžiau taves užsikalbėjau su šeimos nariu ir nespejau sureguoti,bet vistiek po ivykio bandziau jy pagauti bet pabego. Luka_Tony sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Humoras Paskelbta Vasaris 11, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 On 2024-02-11 at 10:47, Doncevas_Stonkus rašė: Sveikas,Visų pirmą, tu šaudei prieš visų akis patį buvau sustabdes sakiau nešaudyt mieste,ir jei nemeluojant nespėjau suveikti kas čia vykstą nes kalbėjau su šeimos nariu broliu pavažiavau į priekį nes pamačiau kulkas bet aišku nespėjau susiprasti kas įvyko mano kolega su draugu sake kad juos šaudei bet norėjau nubausti nes nemačiau kulku tavo tik jų bet poto jie pabėgo nemanau kad čia butu verta bausti įspejimu per mano žiopla klaida kad kalbėjau su šeimos nariu ir normaliai nespėjau suprasti kas vyksta,pamačiau kad tu mirei, norėjau pagauti vesą bet pabėgo. Manau dėl tokios žioplos klaidos bausti ispėjimu neverta,nes vistiek padarom klaidų ne savo norų žinai pats nešaudžiau taves užsikalbėjau su šeimos nariu ir nespejau sureguoti,bet vistiek po ivykio bandziau jy pagauti bet pabego. Išplėsti Gera pasaka apie seimos narius... norejau pagaut vesa normalus tu? sekti komandos neturit? beglio statuso negalit uzdet? jis serve dar kelias h buvo, turejai labai daug laiko pagauti, bet tiesiog negaudei, saukei kad uzsimerkes buvai o ne kad kalbejai su seimos nariais gl.. privalo bausti, cia nepasiteisinimas, nes tu matei viska ir katik tai patvirtinai.. o kad negalejai pagaut tai nesek pasaku, kam dirbi td pd jei negali pagaut beglio, kam toks reikalingas tada? vadinas ne ispejimu baust o ismetimu, nes juk nereik tokiu policijoi :] Doncevas_Stonkus sureagavo į tai 1 Juodas_Humoras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 Žinai mažiau reik šaudytis kitus nieks nešaudys pačio. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 Papeikimas nei priimtas nei atmestas. Iš vienos pusės pareigūnas turėjo imtis veiksmų, tačiau iš kitos pusės darbuotojas prieš pradėdamas veiksmus privalo turėti įrodymus (iš pateiktos situacijos supratau, kad jis jų neturėjo). Netaisant to. Darbuotojui yra skiriamas žodinis įspėjimas ir pasikartojus tokiai situacijai vėl šis bus baudžiamas darbo įspėjimais. Doncevas_Stonkus ir Matteo_Molotov sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai