Vilius_Tar Paskelbta Vasaris 10, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 10, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Vilius_Tar 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Doncevas_Stonkus 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:vaziuoja vidury kelio, manes nei stabde nei ka, ir galu gale isireze tiesiai i mane ir apkaltino kazkuom 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/haxn9n Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Doncevas_Stonkus Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 (redaguota) Sveikas, Visų pirmą aš tave stabdžiau iš anksčiau nes neturėjai diržo užsiseges bet mane nutrenke ir tu nuvažiavai ,neveltui žiejai visalaik gala ar nepasivyja taves kelyje beje važiavau su švyturėliais, važiavau teisingai kol man y gala neatsitrenke mašina ir sumėtė ir tiesiai y tave atsitrenkiau tuo paciu ir surakinau iškart kad nepabėgtum tai gavai už ka ir turėjai gaut. Redaguota Vasaris 11, 2024 nario Doncevas_Stonkus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 Papeikimas atmestas. Darbuotojas paaiškino situaciją. Buvote baudžiamas už vairavimą neprisisegus diržo. Tai yra matomą iš jūsų pateiktų įrodymų. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai