Prox_Sviceks Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Prox_Sviceks 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Armhis_Aeg 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: free star, sako, kad specialiai game nuleidau, dc zinute nuejau paskaityt ijungiu game jau i jaila veza 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/1UD0UDMcD3ISCc/d13375hNFvOT?invite=cr-MSxuSVEsMjEzNzcyMjY1LA Rokas_Burokas sureagavo į tai 1 SViceks Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Armhis_Aeg Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 Ną gaila kad pas mane tik 30 sec medalis clipina, ir tu galėjei biski ilgesni clip padaryt. Tu atvažiavai prie garažų ir iškart išejei AFK, tu buvai be diržo ir dar gaujinis, aš pamaniau kad tu specialiai išejei AFK kad nereiktu sedėt jaile, todėl aš tave ir nubaudžiau. Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Aeg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 11, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 11, 2024 Papeikimas priimtas. Pareigūnas privalo turėti įrodymus prieš skiriant įtarimą. 1 įsp. Prox_Sviceks sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai