Andy_Klein Paskelbta Vasaris 12, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2024 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Andy_Klein 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): Dominykas_Frankenstein 3. Priežastis: Susitariau ,kad nupirksiu jo automobilį , kadangi žmogus nenorėjo mokėti 5proc serveriui tad susitarėm ,kad aš jam pervesiu o jis man pasiulys automobilį. Pervedžiau pirmas ,nes niekada pats nieko neapgaučiau tai ir tikiuosi ,kad nepagaus manęs , bet pasirodo būna visaip. Pervedžiau 1,1m ,o jis pasiuntė ir atsijungė. Su administravcija buvo susisiekta. Iškarto jam pasiuliau gražiai arba mašiną arba pinigus , bet žmogus toliau plūdo [rusiškais keiksmažodžiais bei kitais įžeidimais.] 4. Vaizdinė medžiaga: Filmavau visa kas vyko , bet kažkodėl niekas neišsisaugojo , tad prisegu kas buvo rašyta. 5. Papildomi komentarai: Viršui matosi ,kad perku importą ir jis pasako ,kad turi. Matosi ,kad pervedu pinigus . Redaguota Vasaris 12, 2024 nario Andy_Klein Lukis_Samp, Jessica_Lively ir Timothy_Dielavaro sureagavo į tai 1 1 1 PROF Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dominykas_Frankenkstein Paskelbta Vasaris 12, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2024 zmogau masina pas tave Andy_Klein, Renkuosi_Nedrebeti, Timothy_Dielavaro ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andy_Klein Paskelbta Vasaris 12, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2024 prieš 7 valandas(-ų), Dominykas_Frankenkstein rašė: zmogau masina pas tave Jeigų automobilis būtų pas mane , tai veltui kitų žmonių laiko nešvaistyčiau Timothy_Dielavaro sureagavo į tai 1 PROF Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Vasaris 13, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 13, 2024 @Dominykas_Frankenkstein –788,188 EUR @Arabas_Dosnusis –245,435 EUR. Žiniai, tr. priemonė buvo perduota į šią vartotojo paskyrą. @Andy_Klein +1,033,623 EUR. Tik tiek pavyko sukrapštyti iš jų. Primenu, kad tr. priemonių pardavimui turi būti naudojama Serverio funkcija (F5 » Parduoti kitam žaidėjui). Zek_Saves, Check_Bass, Andy_Klein ir 1 kitas sureagavo į tai 1 2 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai