Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 12, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 12, 2024 . Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Cukrinis_Debeselis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: free itarimai 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cukrinis_Debeselis Paskelbta Vasaris 13, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 13, 2024 Buvai įspėtas, draugas https://streamable.com/02fzb7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 13, 2024 (redaguota) Reikejo ikelt dar fotke kai rasiau sms atvaziuok paaiskinsiu kurias taisykles pazeidei nes esi naujokas ir nesinori rasyt tau ppk. Tau buvo poc* sakei man gerai ir isp. Gerai tai gerai thats is your bussines. Nesuprantu kam dar keli kazkokius random ss. /' ir /sms . Persiskaitom sia tema ir ramiai toliau dirbam Mldc bent siaip jau irodymus moki darytis Redaguota Vasaris 13, 2024 nario Zygis_Budrys Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cukrinis_Debeselis Paskelbta Vasaris 13, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 13, 2024 Aš matau tik vieną tikslą iš tavo pusės- pasikelti forumo pranešimus. /'- yra vieša vieta, jei tau netinka įžeidinėjimai per /sms. Bet kadangi tai ne samp lmg, kuomet prie įtarimų buvo nurodyta „Viešas pareigūno įžeidimas“, o šiuo atveju „Įžeidinėjimai ar keiksmažodžiai“ todėl keliu foto ir su /sms. Man apskitai keista kaip toks dviveidis kaip tu galėjo kažko pasiekti serveryje. Na, bet kiekvienam savo Gero vakaro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Vasaris 13, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 13, 2024 Nezinau ka turi bendro /' su /sms ir /ita uz nepaisyma ir izeidimus. Tuo labiau nematau apie koki tu dviveidiskuma kalbi kai manes net nezinai ir nieko bendro neturejom. Juo lab nematau ko cia dar prakaituoji atrasinet i ta foruma kai pats rasei i /sms man poc* gausiu isp bus didesnis spyris ismokt taisykles. Tai ir parasiau ta ppk. Nors siuliau atvaziuot ir issiaiskinti . Jau nieko nesakau kad gaujiniams baudas duodi Tomox_Csgo sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Vasaris 14, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 Papeikimas priimtas. 1įspėjimas. Žaidėjo negalima bausti už netinkamą leksiką /' ir /sms, pamačius rašyti arba VIP papeikimą, arba pranešti administratoriams. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai