Jump to content

Peikiu Cukrinis_Debeselis

Zygis_Budrys

Rekomenduoti pranešimai

. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Cukrinis_Debeselis
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: free itarimai 
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): 

Grand Theft Auto V Screenshot 2024.02.13 - 01.35.05.15.png

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Reikejo ikelt dar fotke kai rasiau sms atvaziuok paaiskinsiu kurias taisykles pazeidei nes esi naujokas ir nesinori rasyt tau ppk. Tau buvo poc* sakei man gerai ir isp. Gerai tai gerai thats is your bussines. Nesuprantu kam dar keli kazkokius random ss. /' ir /sms .

Persiskaitom sia tema ir ramiai toliau dirbam 

Mldc bent siaip jau irodymus moki darytis

Redaguota nario Zygis_Budrys

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Nuoroda į atsakymą

Aš matau tik vieną tikslą iš tavo pusės- pasikelti forumo pranešimus. /'- yra vieša vieta, jei tau netinka įžeidinėjimai per /sms. Bet kadangi tai ne samp lmg, kuomet prie įtarimų buvo nurodyta „Viešas pareigūno įžeidimas“, o šiuo atveju „Įžeidinėjimai ar keiksmažodžiai“ todėl keliu foto ir su /sms. Man apskitai keista kaip toks dviveidis kaip tu galėjo kažko pasiekti serveryje. Na, bet kiekvienam savo 🙂 Gero vakaro

Nuoroda į atsakymą

Nezinau ka turi bendro /' su /sms ir /ita uz nepaisyma ir izeidimus. Tuo labiau nematau apie koki tu dviveidiskuma kalbi kai manes net nezinai ir nieko bendro neturejom. Juo lab nematau ko cia dar prakaituoji atrasinet i ta foruma kai pats rasei i /sms man poc* gausiu isp bus didesnis spyris ismokt taisykles. Tai ir parasiau ta ppk. Nors siuliau atvaziuot ir issiaiskinti 🙂. Jau nieko nesakau kad gaujiniams baudas duodi

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...