Jack_Kie Paskelbta Vasaris 13 Dalintis Paskelbta Vasaris 13 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Jack_Kie 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Lentele kuri išoka viršuj, kai tau siūlo paslauga, parduoti kažką, ar medikai šarvų ir t.t. ja kažkaip padidinti, pakeisti, galbūt padidinti šriftą. Mano atvėju, pribėgus prie mediko paprašius, kad parduotų šarvų iš galo pribėgo žmogus jo net nemačiau ir į tarpa pagavo timinga ir pasiūlė mesti moneta, o aš iš inercijos sutikau net neskaitęs, nes žinojau, kad medikas turi pasiūlyti man nusipirkti šarvus ir taip pasigavau ant monetos ir pradau 500k serverio valiutos sunkiai užpachalintos. Galbūt užtektu tiesiog kokio papildomo sutikimo, ne tik paspausti Y raidę kai siūlo mesti moneta. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Mažiau žmonių o įpač naujokai mažiau pasigaus ant monetos metimo. Vasilii_Smirnov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasilii_Smirnov Paskelbta Vasaris 19 Dalintis Paskelbta Vasaris 19 Skaityt reik ka darai ir nebus problemu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar