Jump to content

Brabus masinos bugai

Moby_Dick

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė):  Moby_Dick
2. Tavo rasta klaida: Brabusas - brangiausia serverio masina ir gaila labiausiai to, jog ir kainuoja tikrai daug kreditu o uz tai gauni gan prasta, bugova varianta. Nuotraukose yra ka tik su vip sutvarkytas auto, atrodo kaip sulamdytas, arkos buginas su padangom, pirkau ir xenonus uz 2 ar 3 milus, bet toj masinoj isvis lempos net neisijungia (h spaudineji tai tik numeriu apsvietimas sviecia, o priekyje lempos net nesviecia nei trumpos nei ilgos). Taip pat padarius /vtm kartais nuo sveikos masinos nukrenta kapotas ir durys. Viduje sedintys zmones susibugina i sedynes, per first person zmogus sedintis gale mato bagazine. Tikrai ne toks auto turi buti uz 7000 kreditu (kone 70 eur jei be akciju). Prasau sutvarkykit sita masina nes labai nesmagiai dabar su bugovu bolidu vazinetis, nera malonumo.. @Max_Tosha @Edga_Kesa

Update: Kai padarai reloga susitvarko, bet kai apdauzai masina jos neina pagydyt kad viskas atsistatytu (xenonai veiktu, kebulas grazus butu, lieka deformaciju)
3. Kaip šią klaidą radai arba vaizdinė medžiaga (nuotrauka/video)?

https://imgur.com/a/Fw2QBDO

Redaguota nario Moby_Dick

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 10 valandas(-ų), Silvis_Bumer rašė:

Pats turiu Brabus, bet niekad neteko susidurti su tokiomis problemomis, kurias išvardinai. Sutvarkant mašiną viskas normaliai susitvarko.

Keista, gal cia taip susibugino nes man kiti zmones rida kele ir kai masina dmg gaudavo as salia nabudavau ir panasiai, tai galbut itakos turejo, idk, bet esme tokia kad mano brabusas toks atrode sutvarkytas su vipu :DDDD

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 valandas(-ų), Moby_Dick rašė:

Keista, gal cia taip susibugino nes man kiti zmones rida kele ir kai masina dmg gaudavo as salia nabudavau ir panasiai, tai galbut itakos turejo, idk, bet esme tokia kad mano brabusas toks atrode sutvarkytas su vipu :DDDD

Kartais būna, kad atsistato mašinos HP, bet išvaizda nepakinta, tada tiesiog reikia kažkur trinktelt su mašina ir vėl padaryt fix ir susitvarko vizualiai.

p1.png.c56af9ad334a5d408a948b14b03add4f.pngKrk2F.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...