Check_Bass Paskelbta Vasaris 14, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Check_Bass 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Abe_Heydarovas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: noriu pamatyti įrodymus už ką buvau apsaudytas o paskui kolega dar ant viršaus atėmė ginklus tai buvo apsigynimas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/6q5jex https://imgur.com/a/lSCK9c4 Redaguota Vasaris 14, 2024 nario Check_Bass Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zhenka_Storulis Paskelbta Vasaris 14, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 Atsakau, matosi kad pirmas saudiai su ginklu https://streamable.com/afc3pj Donatas_Sabalynas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Vasaris 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 prieš 1 minutę, Zhenka_Storulis rašė: Atsakau, matosi kad pirmas saudiai su ginklu https://streamable.com/afc3pj Tai į mane saude aš atsisaudziau ka man stovet kad nusautu nebesvaik tegul kolega pateikė pova už ka saude. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zhenka_Storulis Paskelbta Vasaris 14, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 Gerai nebegydom cia, visada isdarineji nesamones budamas uz medikus persirengi i paprasta apranga ir varai saudytis, matosi akivaidziai kaip mes gryzinejam ir neivienas nesam isove suvio, o tu jau saudai su ginklu. Direktorius prisijungs ir atsakys i sy papeikima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Vasaris 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 Tik kažkaip kolega iš lempos pradėjo šaudyti atsisaudziau paprašiau kad nusautu tiesiog gražiai tai ne dar staru pripisai nebūčiau net rasės bet atemei advanceda nauja tik buvau nusipirkęs atpirk gun ir susitaikom. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Donatas_Sabalynas Paskelbta Vasaris 14, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 Ačiū kolegai už pov. O tu net nebesvaik apie jokias kompensacijas + klaidini teisėsaugą ir suteiki gaujoms ir taip dar didesnį pranašumą su tokiais pribumbasikais kaip persirenginėjimai ir šaudymai iš apartmentų su tuo savo nauju advanced, nagus užniežėjo tai dabar gali pirkt naują. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Vasaris 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 (redaguota) prieš 13 minutes(-čių), Abe_Heydarovas rašė: Ačiū kolegai už pov. O tu net nebesvaik apie jokias kompensacijas + klaidini teisėsaugą ir suteiki gaujoms ir taip dar didesnį pranašumą su tokiais pribumbasikais kaip persirenginėjimai ir šaudymai iš apartmentų su tuo savo nauju advanced, nagus užniežėjo tai dabar gali pirkt naują. Turbūt neskaites tokios taisykles kaip pareigūnas negali be priežasties šaudyti į civilius Policininkas tiek darbo metu, tiek poilsio metu, tiek (ne)vilkėdami darbo uniformą negali šaudyti į kitus žaidėjus be priežasties. Redaguota Vasaris 14, 2024 nario Check_Bass Donatas_Sabalynas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Vasaris 14, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 14, 2024 prieš 1 valandą, Abe_Heydarovas rašė: Ačiū kolegai už pov. O tu net nebesvaik apie jokias kompensacijas + klaidini teisėsaugą ir suteiki gaujoms ir taip dar didesnį pranašumą su tokiais pribumbasikais kaip persirenginėjimai ir šaudymai iš apartmentų su tuo savo nauju advanced, nagus užniežėjo tai dabar gali pirkt naują. Ir kokį aš tau pranašumą duodu gaujoms jeigu begau iki banko pasidet pinigų ir buvau apsaudytas gaujos viena nusoviau atbeges pradejai iš lempos šaudyti tai čia normalu tau tokios taisykles nėra parašyta kad negaliu saudyt tik persirenges į medikų apranga negaliu saudyt o jeigu pova turiu galiu atsisaudyt kokios problemos nesuprantu atmes uz advanceda atsiemu papeikima ir lieki be įspėjimo. Donatas_Sabalynas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 15, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 15, 2024 Papeikimas atmestas, nes : Tavo įrodymų pradžioje matosi, jog begi su ginklu, o ir darbuotojas pateikė įrodymus. Donatas_Sabalynas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai