Bige_Murcialago Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bige_Murcialago 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Black_Smile 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Uždėjo už nelegalaus krovinio gabenimą kai jo negalėjau prisikabinti, kad patikrintu nes jis buvo apverstas. + Ta priekabą pats apverte kaldamas man į šoną. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/rbeoto Osvaldas_Bebras sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Smile Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 Trumpokas tavo video, kuris neparodo kas ištikrūjų ką bando "apverst" "nustumt" ir t.t buvai stabdomas ilgą laiką, daveisi su priekaba į kairę į dešinę, sustoti gražiai net negalvojai buvo bandoma privažiuoti ir tvarkingai surakinti, bet mano ikeltam video matysis kaip tu to padaryti tikrai nežadi, ir pats įnirtingai bandai mane nustumti nuo kelio ko reziume pats įsitrenki į tvorą ir susivarto tavo priekaba. Buvo pasiūlyta prisikabinti priekaba į kalbas net nesileidai. https://streamable.com/d492by Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Vasaris 16, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 prieš 2 minutes(-čių), Black_Smile rašė: ko reziume pats įsitrenki į tvorą ir susivarto tavo priekaba. Nes tu prispaudes ir stumi. prieš 3 minutes(-čių), Black_Smile rašė: Buvo pasiūlyta prisikabinti priekaba į kalbas net nesileidai. Buvo siūlyta tau atversti priekabą ir ją prikabinsiu. Video trumpokas nes 1 min 30 s shadow play : ) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Black_Smile Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Bige_Murcialago rašė: Nes tu prispaudes ir stumi. Kaip įmanoma prispausti fūra lengvam automobiliui kai tu esi man iš dešinės o tvora iš kairės ir kažkodėl matos kad aš skausmigai tvorą braukiu, o tu mane dar skaudžiau prie jos prispaudes laikai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 Papeikimas atmestas. Iš pateiktų įrodymų, progų sustoti buvo daug. Kitą kartą rekomenduočiau taip ir padaryti o ne laukti kol bus užmesti antrankiai. Bige_Murcialago ir Black_Smile sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai