Aldus_Gerulius Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Aldus_Gerulius 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Mano įdėja yra pridėti daugiau darbų, kad ir tuos pačius TAKSISTUS su direktorium ir darbuotojais, Narkotikų prekeiviai, Ginklų prekeiviai, Radistus (kad galėtų skelbti skelbimus darbuotojai per juos), apsauginius (bankų pildymas pinigais ar kažkokia priežiūra). Vienu žodžiu trūkumas iš mano pusės darbų tokiam dideliam serveryje kai tiek daug žmonių, plius kai pasikeli levelį tikrai nesinori eiti dirbti be pakvietimo, vistiek norisi eit dirbti kur su pakvietimu ir didesni pinigai ir veiklos automatiškai kitos, visokios treniruotės ir panašiai, o kai dabar tik keli darbai ir tai ne visur priima, nes jau gan pilni jie, tai net nežinai ką daugiau veikti apart dalyvavimo eventuose ar žvejoti, nu ar dar ką sugalvoji. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Naudinga bus tuo, kad bus daugiau pasirinkimo, žaidėjai turės dėl ko žaisti, daugiau veiksmo manau, naujokai ar šiaip žmonės be VIP galėsis naudotis suteikiamom paslaugom. Pilna įdėjų manau ir pas jus, bet gal ne viska spėjat, kolkas tokios būtų mano įdėjos. Vasilii_Smirnov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 Jog esamam žaidėjų skaičiui norėtųsi daugiau darbų su pakv., tai faktas, bet tavo išvardinti variantai visi lievi. Taksi - samp jau matėm jog darbas monotoniškas, jam veiklos trūksta ir puikiai tinka kaip darbui be pakvietimo, pgr. administracija jau tikriausiai ties tuo turi krūva idėjų. Nark., ginklų prekeiviai priverstų perdaryti dabartinę narkotikų/ginklų sistemą, gaminimą ir t.t. - mano nuomone dabartinė sistema žaidėjui pačiam juos gamintis, tobulėti, keltis lygi yra geresnė ir iš savęs jau duoda veiklos. Radistai? O tai įdomu darbuotojui visą dieną tiesiog spamint į viešą chatą. Žilinskio kontorą iš lmg laikų pastatyti užtektų. Apsauginiai? Kodėl tavo nurodytų funkcijų tiesiog PD negali daryti? Arba tiesiog koks darbas be pakv, "inkasatoriai", kam direktoriaus kvietimas tokiam potencialo neturinčiam darbui? Duonos ir žaidimų.. Mano manymu šiandien dienai turėtų būti daugiau ne darbų su pakvietimu, o galimybių žaidėjui kurti savo žaidimą ir turėti įvairesnės veiklos, pradedant verslų sistema, ties kuria fantazijos įjungti galima per visus galus. Jim_Miller sureagavo į tai 1 „Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself“ ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasilii_Smirnov Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 Tragiskos idejos, taksistai, dyleriai ir radistai. Daug sampe radistu buvo? Labai daug kas dushmanino sampe? Dyleriai literally uzmusa visa nora but gaujose. Kas turetu tiekt ginklus ir narkotikus zmonems - gaujos. GTA V is saves turi tiek mechaniku ir sistemu, kad tik reik jas realizuot ir viskas bus ciki puki. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aldus_Gerulius Paskelbta Vasaris 16, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 Ten tik buvo išvardinti pavyzdžiai, nereik jų daryt, tiesiog mano manymų tų darbų ar net veiklos apmažėja pasikėlus levelį. Todėl norėtūsi kažko ir reiktų kažkokių įdėjų duot. dėl to ir buvo sukurta šita tema. Plius jeigu sakot ir rašot, kad daugiau mechanikų ir sistemų yra per GTA V, nu tai tada galima tuos pačius "Radistus" padaryt įdomiu darbu, faktas tas, kad reikia minčių gerų arba įdėjos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasilii_Smirnov Paskelbta Vasaris 16, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 16, 2024 prieš 1 valandą, Aldus_Gerulius rašė: Ten tik buvo išvardinti pavyzdžiai, nereik jų daryt, tiesiog mano manymų tų darbų ar net veiklos apmažėja pasikėlus levelį. Todėl norėtūsi kažko ir reiktų kažkokių įdėjų duot. dėl to ir buvo sukurta šita tema. Plius jeigu sakot ir rašot, kad daugiau mechanikų ir sistemų yra per GTA V, nu tai tada galima tuos pačius "Radistus" padaryt įdomiu darbu, faktas tas, kad reikia minčių gerų arba įdėjos. Ka tu cia margarina margarinini? Tai cia ir yra skills butent tom gerom mintis isreikst per postus Terry_Snow sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar