Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Edward_Hugo 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Millander_Hin 3. Priežastis: Teleportuojasi, galimai FakeLag. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/8paszx 5. Papildomi komentarai: https://imgur.com/a/dQPtCU3 Turbo_Pushka ir Millander_Hin sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 (redaguota) Pingas ir tiek. Kita kart per m raide pasiziurek ir pamatysi kad pingas buvo. Redaguota Vasaris 17 nario Millander_Hin Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 17 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 17 prieš 4 minutes(-čių), Millander_Hin rašė: Pingas ir tiek. Kita kart per m raide pasiziurek ir pamatysi kad pingas buvo. Pova numesk. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 (redaguota) Per velai paprasiai povo pas mane clipina tik 5-10s Mes saudemes 34:42 Povo paprasiai 35:20 Redaguota Vasaris 17 nario Millander_Hin Renkuosi_Nedrebeti, Zek_Saves, Ernes_Tas ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 17 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 17 :DDDDDDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 17 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 17 prieš 1 valandą, Millander_Hin rašė: Per velai paprasiai povo pas mane clipina tik 5-10s Mes saudemes 34:42 Povo paprasiai 35:20 Ziuriu tu vps nesigaudai. Mane nusovei 35:02 Povo paprasiau 35:18 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 (redaguota) prieš 2 valandas(-ų), Nepramusinek_Hugo rašė: Ziuriu tu vps nesigaudai. Mane nusovei 35:02 Povo paprasiau 35:18 Paziurek ne visa nuclipinai + nors ir tavo laiku nebutu nusiclipne Del taves kita kart pasidarysiu 15-20s Redaguota Vasaris 17 nario Millander_Hin Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepramusinek_Hugo Paskelbta Vasaris 17 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 17 prieš 1 minutę, Millander_Hin rašė: Paziurek nes visa nuclipinai + nors ir tavo laiku nebutu nusiclipne Del taves kita kart pasidarysiu 15-20s Ka tu čia šneki? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Vasaris 17 Dalintis Paskelbta Vasaris 17 Atmesta. Nepakanka įrodymų. Atsižvelgsime ir blokuosime į fakelag programų naudotojus, kai tai bus pastebima akivaizdžiai. Norint padėti mums pastebėti tai lengviau, siūlyčiau pastebėjus žaidėjus, kurie teleportuojasi pateikti ir po kovos žaidėjo turimą ping'ą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai