Bige_Murcialago Paskelbta Vasaris 17, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 17, 2024 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bige Murcialago 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kentas_Meska 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Buvau jau nubaustas ir pasodintas į kalėjimą 30 min, po paleidimo žmogus iškarto nubaudė vėl į kalėjimą Chato viršui matosi kaip buvau paleistas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kentas_Meska Paskelbta Vasaris 17, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 17, 2024 https://streamable.com/0zwz39 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Vasaris 17, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 17, 2024 prieš 34 minutes(-čių), Kentas_Meska rašė: https://streamable.com/0zwz39 Buvau pasodintas už tai. Uždėjo bėglio statusą ir pasodino į kalėjimą, o ko tu antra kart lendi nežinau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kentas_Meska Paskelbta Vasaris 17, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 17, 2024 pova imesk kad butent uz ta buvai pasodintas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 18, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 18, 2024 @Bige_Murcialago trūksta įrodymų, kad už šį pažeidimą buvai pasodintas į kalėjimą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Vasaris 18, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 18, 2024 prieš 44 minutes(-čių), Danny_Fernandez rašė: @Bige_Murcialago trūksta įrodymų, kad už šį pažeidimą buvai pasodintas į kalėjimą. Tai tu siūlai man fotkintis kaip pasodina į kalėjimą už kurios žinau, kad esu 100 proc teisingai pasodintas. Chate aiškiai matosi, kad jau atbuvau kalėjimą virš 30min, nes iškarto ten buvau pasodintas į kalėjimą pareigūno ir po jail'o paleidimo iškarto Meška nubaudė Po jo pateikto video už 1 - 2 min pareigūnas pasodino mane 25 ar 30min. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bige_Murcialago Paskelbta Vasaris 18, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 18, 2024 Prašom kito žmogaus POV kaip buvau pasodintas toje vietoje į kalėjimą Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Swaika_Kent Paskelbta Vasaris 18, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 18, 2024 (redaguota) Papeikimas atmestas. Darbuotojas pateikė įrodymus, Vid_Mantas asmeniškai paaiškino situacija, kad tiesiog tave pasodino, o iš savo perspektyvos per mažai pateikei įrodymų. Redaguota Vasaris 18, 2024 nario Swaika_Kent Bige_Murcialago sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai