Juozas_Didmeistris Paskelbta Vasaris 19, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 19, 2024 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Juozas_Didmeistris 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dievas_Headshotas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Įtarimų dalijimas, neradus jokių narkotinių medžiagų + buvau kaip kompanijonas, būtų malonu pamatyti ir pareigūno POV, jei pareigūnas mano kitaip ir ar gali pateikti įrodymus, jog buvo elgtasi kitaip. +Taisyklė nurodo, jei pareigūnas žaidėją įtaria neteisingai, jis privalo žaidėją išteisinti, kas video puikei matosi, jog pareigūnas pasiūlė mokėti baudą. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/zilyox Redaguota Vasaris 19, 2024 nario Juozas_Didmeistris Arnas_Bananasss ir Dievas_HS sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievas_HS Paskelbta Vasaris 19, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 19, 2024 Labas, pov neturiu nes ant greitu pagetino, kad vyksta plantacija tavo pačiame pove matosi plantacijos, bet geriau forume paverkt dėl 15 staru (bauda gavai) -10k turbūt sunkiai dirbi Arnas_Bananasss ir Depresuha_Pravalas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Didmeistris Paskelbta Vasaris 19, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 19, 2024 (redaguota) prieš 57 minutes(-čių), Dievas_HS rašė: Labas, pov neturiu nes ant greitu pagetino, kad vyksta plantacija tavo pačiame pove matosi plantacijos, bet geriau forume paverkt dėl 15 staru (bauda gavai) -10k turbūt sunkiai dirbi Taisyklės visiems vienodos, jei šūdą malat, kam į tuos mentus išvis tada einat? Neturi POV'o, įtarimai sudėti po apieškojimo nieko neradus +dar siūlai baudą, kai pats matei, kad šūdą sumalei, nemėginai išteisinti.. Tu galvoji čia viskas dėl 10K+? Sakykim, kad man čia tiesiog principo reikalas, jei tau taip rūpi atsakymas. Redaguota Vasaris 19, 2024 nario Juozas_Didmeistris Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dievas_HS Paskelbta Vasaris 19, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 19, 2024 prieš 3 minutes(-čių), Juozas_Didmeistris rašė: Taisyklės visiems vienodos, jei šūdą malat, kam į tuos mentus išvis tada einat? Neturi POV'o, įtarimai sudėti po apieškojimo nieko neradus +dar siūlai baudą, kai pats matei, kad šūdą sumalei, nemeginai išteisinti.. Tu galvoji čia viskas dėl 10K+? Sakykim, kad man čia tiesiog principo reikalas, jei tau taip rūpi atsakymas. tavo atsakymas man neįdomus, neberašyk tu čia jau waiki, saldžiu sapnu nepamiršk rytoj servetėliu nusipirkt prie ekrano 🫨 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juozas_Didmeistris Paskelbta Vasaris 19, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 19, 2024 (redaguota) prieš 12 minutes(-čių), Dievas_HS rašė: tavo atsakymas man neįdomus, neberašyk tu čia jau waiki, saldžiu sapnu nepamiršk rytoj servetėliu nusipirkt prie ekrano 🫨 Būtinai seni, kitą kart tik POV'o nepamiršk pafilmuoti, jei jau matai, kad inkaras čia mentuose būsi. Redaguota Vasaris 19, 2024 nario Juozas_Didmeistris Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danny_Fernandez Paskelbta Vasaris 19, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 19, 2024 Papeikimas priimtas. Darbuotojas privalo turėti įrodymus prieš skiriant įtarimą. Skiriamas 1 įspėjimas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai