Jump to content

Peikiu Dievas_Headshotas

Juozas_Didmeistris

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Juozas_Didmeistris
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dievas_Headshotas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Įtarimų dalijimas, neradus jokių narkotinių medžiagų + buvau kaip kompanijonas, būtų malonu pamatyti ir pareigūno POV, jei pareigūnas mano kitaip  ir ar gali pateikti įrodymus, jog buvo elgtasi kitaip. +Taisyklė nurodo, jei pareigūnas žaidėją įtaria neteisingai, jis privalo žaidėją išteisinti, kas video puikei matosi, jog pareigūnas pasiūlė mokėti baudą.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/zilyox

Redaguota nario Juozas_Didmeistris
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 57 minutes(-čių), Dievas_HS rašė:

Labas, pov neturiu nes ant greitu pagetino, kad vyksta plantacija tavo pačiame pove matosi plantacijos, bet geriau forume paverkt dėl 15 staru (bauda gavai) -10k turbūt sunkiai dirbi 🤪

Taisyklės visiems vienodos, jei šūdą malat, kam į tuos mentus išvis tada einat?🤣 Neturi POV'o, įtarimai sudėti po apieškojimo nieko neradus +dar siūlai baudą, kai pats matei, kad šūdą sumalei, nemėginai išteisinti.. Tu galvoji čia viskas dėl 10K+? Sakykim, kad man čia tiesiog principo reikalas, jei tau taip rūpi atsakymas.

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Juozas_Didmeistris rašė:

Taisyklės visiems vienodos, jei šūdą malat, kam į tuos mentus išvis tada einat?🤣 Neturi POV'o, įtarimai sudėti po apieškojimo nieko neradus +dar siūlai baudą, kai pats matei, kad šūdą sumalei, nemeginai išteisinti.. Tu galvoji čia viskas dėl 10K+? Sakykim, kad man čia tiesiog principo reikalas, jei tau taip rūpi atsakymas.

tavo atsakymas man neįdomus, neberašyk tu čia jau waiki, saldžiu sapnu nepamiršk rytoj servetėliu nusipirkt prie ekrano 🫨

Nuoroda į atsakymą

prieš 12 minutes(-čių), Dievas_HS rašė:

tavo atsakymas man neįdomus, neberašyk tu čia jau waiki, saldžiu sapnu nepamiršk rytoj servetėliu nusipirkt prie ekrano 🫨

🤣Būtinai seni, kitą kart tik POV'o nepamiršk pafilmuoti, jei jau matai, kad inkaras čia mentuose būsi.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...