Karolis_Corleone Paskelbta Vasaris 20, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 20, 2024 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Cesar_King 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Barsukas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Nes nesupratau kur padariau ket ir nusove mane nors galejo nuvesti 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/w3ENKBD SVEIKI VISI! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Barsukas Paskelbta Vasaris 20, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 20, 2024 Laba, Gal vienintele klaida kuri būtų. Tai jog galėjau nuvežti tave i kalėjimą, Bet ten buvo keli tavo draugai kurie ir taip trukdė tavo pasodinimui todėl priėmiau sprendimą, tave nušauti. Įrodymai čia Naikintuwas_Laiswej sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Karolis_Corleone Paskelbta Vasaris 21, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 21, 2024 Jokiu draugu, net nebuvo ir jie tau netrugde o cia non rp i mane i trenke kai vaziavau tiesiai tai apsuko ir nebeturejau kur vaziuot -_- Naikintuwas_Laiswej sureagavo į tai 1 SVEIKI VISI! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Barsukas Paskelbta Vasaris 21, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 21, 2024 Aš tau ir nedėjau non rp jaigu ka buvai nubaustas už ket pažeidimus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dwayne_Jackson Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Papeikimas atmestas, darbuotojas pateikė įrodymus, susilėtinus matosi, kai įvažiuodamas iš sankryžos, išlendi prieš eismą, ko pasekoje tave ir nutrenkia. Darbuotojas bus perspėtas, jog negalima žaidėjo nušauti paleto bay ribose. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai