Jump to content

Unban Danny_Fernandez

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Danny_Fernandez
2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Gugis_Fanta
3. Užblokavimo informacija (nuotrauka)https://prnt.sc/4GRXFtdnsxkP
4. Kokia paskyra naudojatės?: Danny_Fernandez
5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina)

Užblokavimą gavau dėl serverio klaidos naudojimo. Tiksliau narkotikų ingredientų rinkimo esant pzu rėžime.
Su komandos nariais jau apie tai kalbėjau. Faktas, kad taip buvo yra, bet kaip ir sakiau komandos nariams, apie šią serverio klaidą aš visiškai nežinojau, kad ji egzistuoja ir net į galvą nešovė man, kad taip išvis įmanomą yra padaryti.

Esminiai komandos klausimai kurie man buvo iškelti:

Kodėl buvo naudojama pzu komandą?
Tuo metu vyko gamykla. Veiksmo įkarštyje Discord kanale abu su Swaika girdėjome, kad vyksta balaganas todėl šokau į pzu, kad galėčiau susižiūrėti ką kiekvienas darbuotojas daro individualiai. Ar yra tokių kurie net nevyksta į gamyklą ir galiausiai kaip vyksta Policijos veiksmų seka žiūrint iš šono.

Ar nematei, kad yra renkami ingredientai kol stebėjai darbuotojus?
Esant veiksmo įkarštyje to tikrai nemačiau. Dirbi teko greitai ir visas dėmesys buvo sutelktas į ekrano centrą, į darbuotojų veiksmus. Jei būčiau pamatęs, kad tai vyksta manau kiekvienas valdžios atstovas sustabdytų savo daromus veiksmu. Pagalvokite logiškai. Ar žaidėjas tikrai rizikuotų galimu užblokavimu ir bauda (1.500.000.) iš nusiskundimų dėl kelių varganų ingredientų kurie galutiniame rezultate nieko nepakeistų?

Tokios situacijos gali pasitaikyti ne tik tau. Ar tuomet kitą žaidėją reikėtų praleisti nenubaudžiant?
Sutinku. Šią klaidą gali atkartoti bet kuris valdžios atstovas ateityje. Tačiau yra begalę variantų ką galimą padaryti, kad taip nenutiktų. Šią komandą gali naudoti tik valdžios atstovai, todėl vienas iš variantų - elementari informacija apie šią klaidą. Manau nesunku yra valdžios bendram chate Direktorių Prižiūrėtojui (ar bet kuriam savanoriui) aprašyti esamas klaidas susijusias su valdžios darbo komandomis ir žinutę prisegti, kad ateities valdžia apie tai žinotų. Na ir galiausiai šią klaidą projekto komandą gali įsikelti į savo darbotvarkę ir pasirūpinti, kad su sekančiu atnaujinimu ji būtų ištaisyta. 

Jokiais būdais nekaltinu Gugio dėl užblokavimo. Jis savo darbą kaip administratorius atliko tinkamai. Žinoma, prieš blokuojant buvo galima susisiekti su manim ir gal net visos situacijos išvengti, tačiau suprantu kaip jam galėjo atrodyti žiūrint iš šono ir nežinant pilnos situacijos.
Veiksmai iš mano pusės yra padaryti. Vienintelis mano pasiteisinimas yra tai jog apie šią klaidą visiškai nežinojau ir jokios intencijos ją piktnaudžiauti neturėjau.
Nors ir kokia durna situacija yra, viliuosi, kad komandą sugebės suprasti ir atleisti. Na o judant į priekį, supažindinti visus valdžios atstovus su šia klaida kol ji nebus sutvarkyta iš serverio pusės. 

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Neatblokuotas.

Spoiler

[20:54:37] [2024-02-19] [chat:cmd] Danny_Fernandez (98): /sms Swaika nu narkai po biški juda 😄

Žaidėjas ne pirmą kartą pagaunamas naudojant Serverio klaidas, todėl neturėtų būti atblokuotas.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...