Cortez_Lukas Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Cortez_Lukas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Oktavas_Madone 3. Priežastis: uzmirso godmode isjungt. 4. Vaizdinė medžiaga: 1st POV https://streamable.com/647t37 2nd POV - https://streamable.com/h5a4c4 5. Papildomi komentarai: nu baisu ka galiu pasakyt... iki kur tas pd ridenasi.. Luka_Tony sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 (redaguota) Tevas_Spartak kai lakstė šitoj vietoj buvo nematomas. Tiek man, tiek Black_Smile, kurį ir nušovė. Per mapą jo būvimo vieta keitėsi, buvau pasidaręs /sekti, tačiau fizinio žmogeliuko tose vietose nebuvo. Nežinau kaip paaiškint šitą situaciją, tačiau ne pirmas kartas kai žmogus negauna damage. Iš pačio antro video matosi, kad aš net nematau Spartako, į jį nešaudau, o einu pasakyti civiliui, kad pasišalintų. P.s. tokioj situacijoj galėtum ir parašyt kad POV pasaugočiau. Redaguota Vasaris 22, 2024 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vertelka_Klp Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 POV PRAŠYMAS- Turbo_Pushka sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Ką tik, Vertelka_Klp rašė: POV PRAŠYMAS- Tu gal tikiesi, kad aš po valandą laiko clipinu? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vertelka_Klp Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Vasaris 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 prieš 9 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Tevas_Spartak kai lakstė šitoj vietoj buvo nematomas. Tiek man, tiek Black_Smile, kurį ir nušovė. Per mapą jo būvimo vieta keitėsi, buvau pasidaręs /sekti, tačiau fizinio žmogeliuko tose vietose nebuvo. Nežinau kaip paaiškint šitą situaciją, tačiau ne pirmas kartas kai žmogus negauna damage. Iš pačio antro video matosi, kad aš net nematau Spartako, į jį nešaudau, o einu pasakyti civiliui, kad pasišalintų. P.s. tokioj situacijoj galėtum ir parašyt kad POV pasaugočiau. 3min atgal dmg lentele Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vertelka_Klp Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Tai čia serverio bugas, ar čytinimas aliooooo adminai galit pakomentuoti? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Matukas_Poseu Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 (redaguota) Nesu dalis sito skundo bet tiesiog bugas cia kiek jum skundu esam rase uz god mode ir kai pingas normalus visi saket kad bugas cia arba pingas tai neverkit dabar forume cia kad cytina kazkas su god mode :DDDD cia tik bugas ir rr padaryt reik Redaguota Vasaris 22, 2024 nario Matukas_Poseu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 prieš 7 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: 3min atgal dmg lentele Aš nesakau, kad visam veiksme Spartakas buvo nematomas. Tokiu atveju čia būtų mano skundas Spartakui. Tiesiog tuo metu toje vietoje jis buvo nematomas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Vasaris 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Ką tik, Oktavas_Madone rašė: Aš nesakau, kad visam veiksme Spartakas buvo nematomas. Tokiu atveju čia būtų mano skundas Spartakui. Tiesiog tuo metu toje vietoje jis buvo nematomas. visko gali but po altv update totalus bugynas dabar same shit cia, visa veiksma normaliai damage regino ir is lempos 1hit =DD Matukas_Poseu ir Gugis_Vienivartai sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vertelka_Klp Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 (redaguota) Jei čia bugas tai dar nežinia kiek bugu yra ir kiek žaidėjų gali būti užbanintu, jei nekimba kulkos, tai gal iš vieno hito eina nušauti irgi ? Gal dar kokių dalyku yra bet žaidėjai užbaninti lieka kiti Pirma visus bugus sutvarkykit ar praneškit pratestuokit arba tiesiog čytina, kažkas papuls ant naujo bugo kokio ir liks užbanintas Redaguota Vasaris 22, 2024 nario Vertelka_Klp Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Tapati situacija. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Atmesta, nepakanka įrodymų. Labiausiai tikėtinas variantas, kad susibuginai, ir tavęs jam nerodė. Kadangi jis net tavęs nematė, nesistengė atsišaudyti lyg tavęs nebūtų bei jau seniau yra buvusi tokia situacija. Taip pat sekantį kartą stenkis paprašyti žaidėjo POV, kad nekiltų tokių nesusipratimų Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai