Tim_Junior Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Tim_Junior 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: Saint_George 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): 4. Kokia paskyra naudojatės?: Tim_Junior 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Manau reikia atsisžvelgti jog esu naujokas šitam serveryje ir duoti įspejima nes net nežinojau kas tas POV yra. Nes viskas gerai buvo, o dėl kojų tai bugas, tuo labiau,kad mašina buvo apsisukusi tai ir pasitaikė. Atblokuotas esu, bet neteisingas ban. @Max_Tosha Peržiūrėk ir nuspresk. Redaguota Vasaris 22 nario Tim_Junior Morn_Saenz, Marihuana_Boss, Gugis_Vienivartai ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tarzanas_Sicksicksick Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 esu naujokas parsipuciu kodus ir beleka saudysiu su aimu ir kai gausiu bana apsimesiu slanga ir sakysiu nezinojau nu naujokas as gi cia serwas automatiskai cytus irase ;D;D;D geras planas? Matukas_Poseu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Vasaris 22 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22 prieš 9 minutes(-čių), Tarzanas_Sicksicksick rašė: esu naujokas parsipuciu kodus ir beleka saudysiu su aimu ir kai gausiu bana apsimesiu slanga ir sakysiu nezinojau nu naujokas as gi cia serwas automatiskai cytus irase ;D;D;D geras planas? Nebuvo čytu viena skunda tik gavau,kad nušoviau nors ten gal pasibugine buvo, normaliai sušaudyta buvo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 Ar tikrai? nepirmą skundą jau buvai gavęs, per tiek laiko tikrai jau išsiaiškinai, kas yra POV ir kad reikia turėti, gaujos draugai irgi manau pranešė Codein_Gizzy ir Vadik_Cakcak sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Vasaris 22 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22 prieš 2 minutes(-čių), Andzelika_Cruz rašė: Ar tikrai? nepirmą skundą jau buvai gavęs, per tiek laiko tikrai jau išsiaiškinai, kas yra POV ir kad reikia turėti, gaujos draugai irgi manau pranešė Ir kas čia blogai gavo pora kulku ir mire su 20hp? Ir skunda reikia rašyti? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Vasaris 22 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22 Pirma bugus išsitaisykit ir tuos visokius redux, kad rodytu žmones ir viska normaliai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 Gugis_Vienivartai sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Vasaris 22 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22 prieš 7 minutes(-čių), Andzelika_Cruz rašė: Tai ir parašiau jog nenufilmavo, nes isirašes tik buvau, niekada tokiu dalyku nedares ir nedarydavau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 (redaguota) Čia įrodymas, kad žinai apie POV saugojimą prieš 1 valandą, Tim_Junior rašė: 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Manau reikia atsisžvelgti jog esu naujokas šitam serveryje ir duoti įspejima nes net nežinojau kas tas POV yra. Redaguota Vasaris 22 nario Andzelika_Cruz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 Labas, užblokavimą gavai pagal šį skundą Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai