Lukas_Gelinisu Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lewis_Audynke 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: @Gugis_Fanta 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): Imgur: The magic of the Internet 4. Kokia paskyra naudojatės?: savo 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): įkėliau frak mowi kaip taškau priešus. Parašė random skundą, ir jį priėmė @Saint_George. Visa kalba ėjo su saintu apie gianni kai su čytais pūtė sandėlyje, žymiai aiškiai, bet jam vis tiek buvo sunku suprasti, jog žaidėjas @Gianni_Blanconaudojo neleistinas programas. Po 15-20min gavau į dc spam'o, jog buvau ubžlokuotas. Klausiau @Saint_Georgeuž ką, jis teigė: Drebėjimas žinau lenkia prie to, jog atrodo žaidėjas čytina, bet argi jeigu čytinęs būčiau, nebūtų taip, jog tam pačiam klipe ant kiekvieno žaidėjo lockintų net ir ant savų ir drebėtų vaizdas?? @Max_Tosha @Edga_Kesa.Taip pat administratoriai visiškai nesigaudo čytuose/neleistinose programose, nekaltus žmones ubžlokuoja, o visokius Matt_Fusion, Don_Alvarez, Cortez_Liūkas, Turbo_Pushka, palieka toliau žaisti serveryje, nors šie pagrindiniai čyteriugos, gave ne vieną skunda, kuriame aiškiai matosi neleistinos programos, tačiau šio serverio administracija nesugeba to įžvelgti(patarimas - išsiplauti akis su muilu). Administratoriai priimantys skundus dėl čyterių, t.y. @Luksis_Flux @Gugis_Fanta @Saint_George nedalyvauja jokiuose veiksmuose, nežinodami situacijų sprendžia pagal save, laiko neapykantą... Kalbant apie čytus, aš galiu teigti, jog @Saint_George tikrai juose nesigaudo: Pats administratorius nežino kaip veikia neleistinos programos/čytai. Remiasi savo intuicija ir pagal tai sprendžia. Susirašinėjant su @Saint_George , leidau daryti pc check'a, tačiau jis atsisakė daryti kadangi, jo teigimu: Mano žiniomis, administratoriai moka patikrinti tik task manager'į, ir ten bando įžvelgti neleistinas programas, o giliau pasikrapštyti po kompiuterį nedrįsta ir nebando. Vis dar leidžiu daryti pc check'a @Edga_Kesa @Max_Tosha @Saint_George @Gugis_Fanta. Prie to pači šie administratoriai, kurie tikrina skundus dėl čytų, teigia jog nesa užblokavę nei vieno žaidėjo netinkamai, kuris šiuo metu aš esu tikrai ne pirmas ir ne antras bei ne trečias: Žaidėjas @Saul_Combss buvo užblokuotas už neleistinas programas/čytinimą, tačiau čia ir durneliui yra aišku, jog tai buvo nepagrįstas užblokavimas už reshade'o lentelę. Tuo labiau, jog reshade'as nuo samp'o laikų jau yra naudojamas, tačiau tai yra dar vienas įrodymas jog @Gugis_Fanta @Saint_George nesigaudo čytuose ir nežinau ką jie veikia komandoje, kadangi iš mano pusės pastebint, 0 naudos iš ju, nebent eventa kokį sukuria per metus kartą, jau dėl šito buvo rašyta asmeniškai @Max_Tosha, jau geriau, kad ir duotum @Hoperis_Code tikrinti ir leisti jam vienam priiminėti skundų skiltį dėl čytinimo/neleistinų programų naudojimo. Kadangi jis tikrai daugiau nusimano apie tai, negu mano prieš tai minėti: @Gugis_Fanta ir @Saint_George, prie to pačio ir @Luksis_Flux. @Edga_Kesa @Max_Tosha lauksiu atsakymo. Redaguota Vasaris 22 nario Lukas_Gelinisu Suqma_Dik, Gianni_Blanco ir Smurfas_Ruan sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Vasaris 22 Dalintis Paskelbta Vasaris 22 Prašom pildyti atsiblokavimo apeliaciją iš užblokuotos paskyros. Atmesta. Lukas_Gelinisu sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai