Cortez_Lukas Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Cortez_Lukas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Mikhail_Kalashnik 3. Priežastis: silent/aim 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/2g636n 5. Papildomi komentarai: kzn uzsipirkes cytukus ^^ (uztusavau kad nebutu reklamos) @Saint_Georgezinai koks ten discordas tu Redaguota Vasaris 22, 2024 nario Cortez_Lukas Bahuras_Doublevartai, Gugis_Vienivartai, Ernes_Tas ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Sveikas, kokius cia cytus itari? Nes kiek zinau man tai neprivaloma mesti POV o sheijp imk servetele asaras nusivalyk, vietoj stovi, galvoji sunku pataikyt? VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Vasaris 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Ką tik, Mikhail_Kalashnik rašė: Sveikas, kokius cia cytus itari? Nes kiek zinau man tai neprivaloma mesti POV o sheijp imk servetele asaras nusivalyk, vietoj stovi, galvoji sunku pataikyt? Atsimerk = Garfildas_Nekadejas ir Gugis_Vienivartai sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 (redaguota) prieš 5 minutes(-čių), Cortez_Lukas rašė: Atsimerk = kur tu juos izvelgi? o siaip ka pats tam discorde veiki?;] Redaguota Vasaris 22, 2024 nario Mikhail_Kalashnik VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 https://streamable.com/1q9lor Čia ir taip jau buvo aiškus shotas likimas, normalus prižiūrėtojas būtų tai ne tai, kad oficialkės per atidarytus langus nebūtut matę, bet po savaitės po lyderio čytų būtut užsidarę ir toliau prisijungdami po 2h į dieną rašinėtut /' koks čia šūdservis kokia čia paleva žaist, dbr visi tie patys žmonės po 8/10h in game praleidžia Samsungas_Telefonas, Bahuras_Doublevartai, Morn_Saenz ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 https://streamable.com/ensu5u Xarim_Vienivartai ir Vadik_Cakcak sureagavo į tai 1 1 VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Vasaris 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 (redaguota) Vaizdinė medžiaga negali būti apkarpyta, koreguota ar kitaip pažeista. bereikalo editina tas vidosa per vegasa =DDDDDD Redaguota Vasaris 22, 2024 nario Cortez_Lukas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Ką tik, Cortez_Lukas rašė: Vaizdinė medžiaga negali būti apkarpyta, koreguota ar kitaip pažeista. bereikalo editina tas vidosa per vegasa =DDDDDD o tai kaip man apkarpit video? man neleistu kelti pilnu sekundziu videjo nes reiktu pirkti streamable plius kazka toko VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Vasaris 22, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 prieš 1 minutę, Mikhail_Kalashnik rašė: o tai kaip man apkarpit video? man neleistu kelti pilnu sekundziu videjo nes reiktu pirkti streamable plius kazka toko neturiu ka diskutuot su tavim, ir taip pasigavai su aimuha =DDDDDDD Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 Ką tik, Cortez_Lukas rašė: neturiu ka diskutuot su tavim, ir taip pasigavai su aimuha =DDDDDDD nelabai suprantu apie ka tu sneki VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Renkuosi_Nedrebeti Paskelbta Vasaris 22, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 22, 2024 palaikau si zmogu zinau is senai jis tokiom nesamonem neuzsiema... apie problema su filmavimu minejo,sake isvis povu nemes nes hujovi clipai bet sakiau mesk ira kaip ira na...... gavot pova imat ziurit o ne verkiat karpytojai jus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Vasaris 23, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 23, 2024 Žaidėjas užblokuotas Louis_Vuitton, Morn_Saenz, Jason_Momoa ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 1 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai