Raja_Doo Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Raja_Doo 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Andzelika_Cruz 3. Priežastis: Čytinimas (15-22sek.) 4. Vaizdinė medžiaga: 5. Papildomi komentarai: same shit - Marelis_Kryzium, Vadik_Cakcak, Dominykas_Snow ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 3 10 Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 Jinai bent shifta laiko ir laksto kas yra tiesiog speed boostinimas o ne iš vietos kaip tavo draugelis geras freeposteris drebuliukas Andzelika_Cruz, Unknown_Ltu ir Afvgust_Balandis sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Vasaris 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 6 minutes(-čių), Luka_Tony rašė: Jinai bent shifta laiko ir laksto kas yra tiesiog speed boostinimas o ne iš vietos kaip tavo draugelis geras freeposteris drebuliukas Nepanašu į speedboost, panašiau į slide. Turbo irgi shifta laikė užsidėk tuos akva langus kur po kėdę pametęs. Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luka_Tony Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 Įkels pova, pamatysi skirtumą #renkuosinedrebeti Andzelika_Cruz, Unknown_Ltu ir Afvgust_Balandis sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 https://streamable.com/nowxot Skirkit skirtumą nuo judėjimo į abi puses ir judėjimo į vieną kaip pas Turbo. Kentas_Meska, Turbo_Pushka, Gugis_Vienivartai ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Raja_Doo Paskelbta Vasaris 24, 2024 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 prieš 30 minutes(-čių), Andzelika_Cruz rašė: https://streamable.com/nowxot Skirkit skirtumą nuo judėjimo į abi puses ir judėjimo į vieną kaip pas Turbo. dėkui už pamokėles supratom viską Tiems per pigus, tiems per brangus - net neturėdamas kainos Man down man down Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Louis_Vuitton Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 @Max_Tosha laukiam analizes is EXPERTO. . Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Vasaris 24, 2024 Dalintis Paskelbta Vasaris 24, 2024 Žaidėja nebus blokuojama. Situacijos nėra identiškos. Tiek žaidėjai, tiek žaidėjui tuo pačiu metu konkretus epizodas desync (peržiūrėkit ir sulyginkit abiejų POV). Luka_Tony, Afvgust_Balandis, Andzelika_Cruz ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 1 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai